ÇANDEFe yeni başkan!

ÇANDEF'e yeni başkan!

Vahap Yartaş'ın ölümü ile boşalan koltuk yeni sahibini buldu.

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Başkanı Vahap Yartaş'ın beklenmedik ölümüyle boşalan koltuk çarşamba günü akşamı yapılan toplantıda gerçekleştirilen seçimle yeni sahibini buldu.

Mevcut yönetimde ÇANDEF Genel Sekreteri olarak görev yapan Zekeriya Açıkgöz, yönetim kurulunda yer alan isimlerin kullandıkları oylarla Mart 2014'de yapılacak Olağan Genel Kurula kadar 'başkan' olarak seçildi.

Toplantıyla ilgili bilgilere ulaşan Sözcü18 Haber Merkezi, yönetim kurulunun seçimler öncesi Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Altuntop ile Orta Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Güneş'in aday olması konusunda kendilerine teklif götürmüş, her iki aday da bu teklifi kabul etmeyince 'başkanlık' için kapalı oy kullanan 17 kişilik yönetim kurulundan 16 oy Zekeriye Açıkgöz'e çıktı.

ÇANDEF Başkanlık koltuğuna oturan Zekeriya Açıkgöz İstanbul İl Özel İdaresi'nde İç Denetçi olarak görev yapmakta.

ZEKERİYA AÇIKGÖZ KİMDİR?

26.11.1969 tarihinde Çankırı'nın Ilgaz İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kartal'da, liseyi ise 1986-1987 eğitim ve öğretim döneminde Pendik’te tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olarak, askerlik hizmetini 1990-1991 yılları arasında Bilecik'te tamamladı. Çeşitli spor kulüpleri ile bazı vakıf ve derneklerde kurucu üye ve yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu.1987- 1990 yılları arasında ihracat yapan özel bir şirkette İnsan Kaynakları Şefi olarak iş hayatına adımını attı.
 
1992 yılında Sultanbeyli İlçe Belediyesi'nin açmış olduğu memuriyet sınavını kazanarak kamu hizmetine başladı. Sırasıyla aynı kurumda memur, şef, personel ve eğitim müdürü ve müfettiş, Özel Kalem Müdürlüğü görevlerinde bulundu.
 
21 Ağustos 2006 tarihinde İstanbul İl Özel İdaresi'nde Yazı İşleri Müdürü kadrosuna naklen atandı. 09 ŞUBAT 2007 tarihinde ise 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu kapsamında İç Denetçi kadrosuna atanan ve halen bu görevini sürdüren  Zekeriya Açıkgöz evli ve dört çocuk babasıdır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler