ÇANDEFin onursal başkanı Egemen Bağış

ÇANDEF'in 'onursal başkanı' Egemen Bağış

Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış, ÇANDEF'in onursal başkanı oldu.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu'nun Çağlayan'da yeni binasının açılışı yapıldı. Açılışa Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Eşref Harmandar, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Küçük, Çankırı Dernekler Birliği Başkanları, Çankırılı işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış yaptığı konuşmada İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu başkanlık koltuğuna oturduğunu, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu  başkanlığını Vahap Yartaş'dan devraldığını söyledi.
 
candef-acilis-resim-063.jpg
 
İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu'nun yeni binasının İstanbul'daki tüm Çankırılılar'a hayırlı olmasını dileyen Bakan Bağış, ÇANDEF Başkanı Vahap Yartaş'ın İstanbuldaki Çankırılılar'a, en iyi hizmeti vereceğinden kuşkusu olmadığını aktardı. 
 
İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Başkanı Vahap Yartaş ise Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış'ın  'Fahri Başkan' olduğunu belirterek, "Bu durumdan ben ve tüm Çankırılıların gurur duyacağını, aramızda bulunan CHP Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt'e, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Küçük'e ve Dernek başkanlarımıza, Çankırılı işadamlarımıza ve tüm misafirlerimize açılışımıza katıldıkları için sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler