ÇANDEFte Özenç aday değil

ÇANDEF'te Özenç 'aday' değil

ÇANDEF, 18 Mart 2012 tarihinde genel kurul ilanı alırken, Başkan Özenç "Aday olmayacağını" açıkladı.

Dün akşam Federasyon'un Aksaray'daki merkezinde toplanan ÇANDEF yönetimi, 18 Mart 2012 tarihinde genel kurul kararı aldı. Yönetim kurulu toplantısında Başkan Ömer Lütfi Özenç "Yapılacak olan genel kurulda aday olmayacağım" dedi.

ÇANDEF'in resmi web sayfasında konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:
 
"Çandef yönetim kurulumuz, yılın ilk toplantısını 3 Ocak 2012 Salı günü yaptı. Yönetim Kurulumuz verdiği kararla 18 Mart 2012 tarihinde Federasyonumuzun olağan genel kurulunun yapılmasına karar verdi.
 
Genel Kurul tarihinin 18 Mart olarak belirlenmesinde, tüzüğün ilgili hükümleri ve sonradan Federasyona katılacak derneklerin delegelerinin de seçme ve seçilme haklarının olması düşüncesi etkili oldu.
 
Bu durumda, 31 Ocak tarihine kadar genel kurullarını yaparak federasyona evraklarını getiren tüm derneklerin delegeleri, seçme ve seçilme hakkına kavuşacaklar.
 
Ayrıca toplantıda, genel kurul tarihine kadar yapılacak etkinliklerin takvimi de belirlendi.
Buna göre;
 
- Futbol Turnuvası kupa töreni 22 Ocak Pazar günü yapılacak.
- Siyasi Komisyonun üyeleri tarafından organize edilen siyasi toplantılar partililerin katılımı ile yapılacak. (22 Ocak MHP, 29 Ocak Ak Parti, 5 Şubat CHP)
- Servis aracı işletmecilerinin birbirleri ile tanıştırılmaları için bir toplantı yapılacak.
- Din hizmetlerinde görev yapan Çankırılılar toplantısı Şubat'ın 2. haftası yapılacak
- Çandef bülten şubat ayında çıkarılacak.
 
Bu kararların alınmasının ardından Federasyon Başkanımız Ömer Lütfi ÖZENÇ, genel kurulun Çankırımız ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini belirtti ve 18 Mart’ta yapılacak genel kurulda 31 Ocak tarihine kadar Delege sıfatını kazanacak herkesin aday olabileceğini, ancak kendisinin aday olmayacağını açıkladı."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler