ÇANGENÇ 2 yaşınnda

ÇANGENÇ 2 yaşınnda

İstanbul Çankırı Gençlik Derneği 2. yaşını dün akşam kutladı.

ÇANFED'in gençlik kolları olarak başladığı yolculuğu İstanbul Çankırı Gençlik Derneği olarak sürdüren dernek, dün akşam (18 Ağustos) Bakırköy'de Zara Restorant'ta gerçekleştirdiği iftar yemeği ile birlikte 2. yaşgünü pastasını da kesti.

Dernek Başkanı Ali Karaabalı ve yönetim kurulunun hazır bulunduğu iftar yemeğinde ÇANDEF Kurucu Başkanı Ömer Lütfi Özenç ile Sözcü18.com haber editörü Vedat Beki de bulundu.

Yaklaşık 100 kişilik bir katılımla gerçekleşen iftar yemeği sonrası bir konuşma yapan dernek başkanı Ali Karaabalı "İki yaşındaki derneğimizin bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu projeler kendi alanında özgün projelerdi. Derneğin ilk kuruluşunda hedeflediğimiz noktalarda olamasak da, yönetim kurulunda görev yapan arkadaşlarım ve bizlere destek olan büyüklerimizle birlikte önemli işler başardığımız kanaatindeyim. Daha da büyük projelere imza atmak amacıyla önümüzdeki aylarda yapacağımız olağan kongremizle birlikte çok daha güçlü bir dernek yapısı ile İstanbul'daki çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

TÜRKİYE'DEKİ ÇANKIRILI GENÇLERİN ÖNDERİ OLMALISINIZ
Gecede bir konuşma yapan ÇANDEF Kurucu Başkanı Ömer Lütfi Özenç de "Dernek kuruluşunda ortaya koyduğumuz hedeflerin çok uzağında olduğumuzu düşünüyorum. İstanbul Çankırı Gençlik Derneği sadece İstanbul'un değil Türkiye'deki Çankırılı gençlerin örnek alabileceği bir yapıya kavuşturulmalı. Yapılacak olan olağan kongre böylesi hedefler için büyük bir fırsat." dedi.

Konuşmaların ardından kesilen 2. yaşgünü pastası etrafında verilen karelerle yaşanan gece ölümsüzleştirildi ve derneğin bu günlere gelmesinde emeği olan gençler, neşe içerisinde pastalarını yediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler