Çankırı 2 gün süresince tuhaf koktu!

Çankırı 2 gün süresince tuhaf koktu!

Çankırı'nın yerel gazetesi Bizim Çankırı'nın iddiaları gündeme bomba gibi düştü!

Çankırı'nın yerel gazetesi Bizim Çankırı'da "Çankırı kokuyor" başlıklı haber kafaları karıştırdı. Haberde yer alan iddialara göre, Çankırı Merkez'de yaşayanlar Cumartesi ve pazar günleri tuhaf koku ile karşılaştılar. Bizler daha fazla yorum yapmayalım ve Bizim Çankırı gazetesinde yer alan "Çankırı kokuyor" başlıklı habere gözatalım:

ÇANKIRI KOKUYOR
 
"İlimiz şehir merkezini akşam saatlerinde çevreleyen koku vatandaşların burnunu çeliyor. Gündüz saatlerinde hissedilmeyen, akşam saatlerinde Şehir merkezinde vatandaşlar kokuyu almamak için burunlarını kapadıkları dahi gözlemlenirken, kurumlarla yaptığımız görüşmelerde net bir sonuca ulaşamadık.
 
Cumartesi akşamı saat 21.00-22.30 saatlerinde kendini hissettiren koku, Pazar akşamı da aynı saatlerde kendini hissettirdi.
 
Çankırı Belediyesi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Sağlık İl Müdürlüğü Çevre Sağlık kurumları ile yapılan telefon görüşmemizde; Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü “Göçmen Sığırcık Kuşlarının pisliklerinin asitli gübrenin hava akımı ile yayıldığını düşündüklerini” Çankırı Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri “Kanalizasyonlarda herhangi bir problemin olmadığını, Hıdırlık mevkiinden geldiği düşünülen Tavuk Gübresi kullanımının olabileceğini, Pazartesi akşam bir ekiple saat 21.00 saatlerinde ölçüm yapılıp bir netice bulmayı amaçladığını, koku üzerine çok kişinin Çankırı Belediyesine müracaat ettiğini, Çankırı Garnizon Komutanlığı ile yaptıkları görüşmede kokunun Bayrak Tepeden dahi hissedildiğinin bilgisinde oldukları”, Sağlık İl Müdürlüğü Çevre Sağlık birimine ise “Henüz bir şikayetin gelmediği, konunun araştırılıp gazetemize haber verileceği” yönünde görüşmelerde bulunduk.
 
Vatandaşlar tedirgin. Herhangi teknik bilgiye sahip olmayan vatandaşlar arasında konuşulan, Deprem mi geliyor?, Doğalgaz hatlarında kaçak mı var? Kanalizasyon borularında büyük bir patlama mı var? gibi sorular, halk tarafından merakla cevaplanmayı bekliyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler