Çankırı 28. Mekanizede yangın

Çankırı 28. Mekanize'de yangın

Çankırı 28. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Y Şube'de dün gece çıkan yangın güçlükle söndürüldü.

Ankara yolu üzerinde bulunan Çankırı 28. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Y Şube'de dün gece çıkan yangın hayli endişe yarattı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Tugay Komutanlığına ait alanda daha önceden koğuş olarak kullanılan ancak çürük raporu alınmış 5 katlı binada dün gece saat 21.30 sularında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Eski malzemelerin bulunduğu binada çıkan yangına ilk müdahale Alay Komutanlığı içerisindeki yangın söndürme ekibinden geldi. Yangının büyümesiyle birlikte Çankırı Belediyesi İtfaiye ekibinin de olaya müdahil olmasıyla yangın kontrol altına alınabildi.

Yaklaşık 3 saat süren çalışma ile başka yerlere sıçramadan söndürülen yangın nedeniyle şehir içerisindeki itfaiye araçlarının sirenleri vatandaşlar arasında heyecan yarattı.

YANGINA, PSİKOLOJİK SORUNU OLAN ASKER NEDEN OLMUŞ!

Edinilen bilgilere göre 28. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Y Şubenin konuşlandığı alanda bulunan kullanılmayan 5 katlı binada çıkan yangını, psikolojik sorunları olan bir askerin çıkardığı bildirildi.
 
Yangının kontrol altına alınmasından sonra 5 katlı binanın katlarında gezinen askerin dumandan etkilendiği ve yangına müdahil olan ekipler tarafından koruma altına alınarak ambulansla Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı bildirilirken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler