Çankırı AKP İl Başkanı'ndan itiraf: O donu düşük benim!

Çankırı AKP İl Başkanı'ndan itiraf: O donu düşük benim!

Çankırı AKP İl Başkanı Celal Kaman'dan bomba gibi bir itiraf geldi! Yazıda ve yazıya yapılan yorumlarda adı geçmemesine karşın, yapılan yorumları üzerine alan Celal Kaman, başta yazı sahibi olmak üzere 5 kişiden şikayetçi oldu.

AK Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman 2017 yılında sosyal medya üzerinden, Çankırı TV'nin kurucularından Ahmet Ali Koç'un kaleme aldığı yorumda zikredilen "Donu düşük kişi" söyleminin "kendisini hedef adığını" beyan ederek şikayet dilekçesini avukatı aracılığıyla Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığına verdi. Savcılığın; şikayet üzerine harekete geçmesi ile de 5 ismin ifadelerine başvuruldu.

4 Yorum sahibinden biri ve sosyal medyada Çankırılılar'ın yakından tanıdığı ve Çankırı TV'nin kurucularından işadamı Ahmet Ali Koç da yaşadığı İstanbul / Ataşehir'de Çankırı Cumhuriyet Savcılığı'nın talebi üzerine talimatla bulunduğu semtteki karakola giderek ifade verdi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin kendisine ulaştığı Koç polise verdiği ifade ile ilgili olarak; "Çok hatırlamıyorum ama sosyal medyada yayımlanmış bir yazıya yorum yapmış olabilirim. Bu sözler bana aittir. Celal Kaman AK Parti İl Başkanıdır. Onu hedef alarak beyanda ve yorumda bulunmadım. Fikir hürriyeti var. Benim yorumlarım bir kişiyi hedef almadan geneldir." dedi.

Ahmet Ali Koç'un konuyla ilgili sosyal medya paylaşımı:

ahmet-ali-koc-resim-09.jpg

GÖZLER ŞİMDİ ALINAN İFADELER SONRASI SAVCI'NIN VERECEĞİ KARARDA!
Yaşanan bu gelişmeler ışığında kamuoyu gözlerini Çankırı Cumhuriyet Savcılığı'nın, AKP İl Başkanı Celal Kaman'ın 'şikayetçi' olarak açılmasını istediği karara çevirmişş durumda... Savcılık şikayet dilekçesinde belirtildiği gibi başta yazı sahibi olmak üzere yazıya yorum yapanların yargılanmasını da isteyebilir, aksi yönde 'takipsizlik' kararı da verebilir.

Ancak Savcılığın vereceği karar hangi doğrultuda olursa olsun; AKP Çankırı İl Başkanı Celal Kaman'ın ortadaki mevcut 'şikayet' dilekçesi başlı başına bir itirafın belgesi olarak masada duruyor ve kendisi haykırıyor: O donu düşük kişi benim!

Yaşanılanlar çok mu çok ilginç... 

Biz de bu ilginçliği tüm taraflarıyla takip etmenin gayretindeyiz...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler