Çankırı Amatör Ligde SHÇEKSPOR şampiyon

Çankırı Amatör Lig'de SHÇEKSPOR şampiyon

Çankırı 1. Amatör Küme'de maraton tamamlandı ve SHÇEKSPOR şampiyon oldu.

Çankırı 1. Amatör kümede mücadele eden SHÇEKSPOR futbol takımı zorlu geçen lig maratonunda 37 puanla ligi lider bitirerek Play Off’ a kalma başarısını göstermişti. Tek maç usulü yapılan Play Off maçlarında da heyecan son maça kadar devam etti.

SHÇEKSPOR, Play Off’ ta ilk iki maçında Çerkeş Belediyespor ve Şabanözü Belediyespor ile sahadan beraberlikle ayrılınca son maç final maçı niteliği kazandı.

Pazar günü Spor Toto sahasında Yapraklı Belediyespor ile yapılan mücadeleyi 4-2 kazanan SHÇEKSPOR, Şabanözü Belediyespor ile Çerkeş Belediyespor'un 3-3 berabere kalmasıyla şampiyonluğunu ilan ederek BAL (Bölgesel Amatör Lig)’a gitme hakkı kazandı.

Çankırı’dan 3 yıldır BAL Ligine şampiyon takımların gitmemesi SHÇEKSPOR yönetimini maddi destek ve sponsor bulma noktasında şimdiden hızlı bir arayış içine soktu.

Takımın büyük bir bölümünü 100. Yıl Yetiştirme Yurdunda kalan gençlerin oluşturduğu SHÇEKSPOR şampiyonluğun haklı gururunu yaşarken, bir yandan da imkanlar elverirse Çankırı’yı BAL liginde temsil etme heyecanı yaşayacaklar. (Karatekin)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler