Çankırı Atatürk Stadı sil baştan!

Çankırı Atatürk Stadı sil baştan!

Vali Özcan, yeni yıla saatler kala Kulüp Başkanı Sevda Karaali'yi arayarak müjdeyi verdi...

Yıllardır bakımsızlıktan adeta enkaza dönüşen Çankırı Atatürk Stadı nihayet yenilenecek.

2012'nin son gününde Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali'yi telefonla arayan Vali Vahdettin Özcan "Bakan Yardımcısı ile yaptığım görüşme sonrasında 2013 yılı bütçesine Çankırı Atatürk Stadı'nın onarımı için gerekli ödeneğin ayrıldığını" müjdesini verdi.

BAŞKAN KARAALİ: DEMEK Kİ SESİMİZİ BİRİLERİ DUYMUŞ!

Konuyla ilgili olarak Sözcü18 Haber Merkezi'ne konuşan Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali "Sayın Valimizin 2012'nin son gününde verdiği güzel haberle adeta moral bulduk. Özellikle yapıldığı günden bu yana gerekli bakımı yapılmayan ve kulüp yönetimi olarak bizlere büyük sıkıntılar yaşatan Atatürk Stadı'nın zemini bakanlık bütçesinden sağlanan kaynak ile 2013 yılı içerisinde bakım görecek olması mutluluk verici. Çeşitli platformlarda dile getirdiğimiz çığlığımızın Bakanlık katında yanıt bulması sevindirici. Çankırı'ya deplasmana gelen takımlarımızın şikayetlerinin ortadan kalkacak olmasının yanısıra şehirle ilgili olumsuz imajın büyük ölçüde değişimine olumlu katkılar sağlayacak böylesi bir projenin hayata geçmesine katkı sağlayanlara şahsım ve kulübüm adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

ERÇİN ESKİER İLE SÖZLEŞME FESHEDİLDİ

Öte yandan lige verilen arayı olumlu değerlendirme yönünde çalışmalarını sürdüren Çankırıspor'da, defans oyuncusu Erçin Eskier ile sözleşme karşılıklı olarak feshedildi.

Uzun süredir kadro dışı olan ve sözleşmesi 31 Mayıs 2013 tarihinde bitecek olan Ali Yakup'la ilgili görüşmelerin de devam ettiği, bu futbolcunun talibi olan kulübe satışı yönünde Çankırıspor'un 50 bin lira dolayında bonservis ücreti istediği öğrenildi. Genç futbolcuyu transfer etmek isteyen kulüpler arasında Gölcükspor ile Keçiörengücü'nün olduğu, Ali Yakup'un tercihini Keçiörengücü'nden yana kullanmak isterken, bonservisini kulüp yönetiminden ücret ödemeden alma yönünde bazı girişimlerde bulunduğu da edinilen bilgiler arasında.

DEVRE ARASI KAMP 8 OCAK'TA BAŞLIYOR

Çankırıspor'un devre arası Antalya - Alanya'da Gold City Otel'de gerçekleşecek olan kampın 8 Ocak Salı günü başlayacağı ve 12 gün süreceği yönünde.

VALİLİK BASIN BÜROSU'NUN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMASI

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Doç. Dr.Yusuf Tekin’in ilimizi ziyaretleri sırasında Vali Özcan tarafından Bakan Yardımcısından stadın yenilenmesi amacı ile ödenek istenilmiştir.
 
Gerekli ödeneğin ayrıldığını ifade eden Vali Özcan "Futbol sahası drenajı ve çimleri değişeceğini, Atletizm pisti tartan olacağını, sporcuların ve yürüyüş yapan halkımız çamurdan ve tozdan kurtulacağını, drenaj çalışmasının en son 1983 yılında yapıldığını ve 1991 yılında yapılan çimlerin yenileneceğini böylece ilimiz halkının güzel bir stada kavuşacağını” ifade etti.
 
Nisan 2013’de yapılacak olan bakım onarım işi ihalesinin yaklaşık 1 milyon TL maliyeti olacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler