Çankırı Barosu seçime iki adayla gidiyor

Çankırı Barosu seçime iki adayla gidiyor

6 Ekim Cumartesi günü yapılacak Çankırı Barosu seçimleri için Av. Erkan Köroğlu ve Av. Savaş Yağcı'nın listeleri yarışacak.

Çankırı Barosu Başkanlığı'nın 16. Olağan Genel Kurulu 6 Ekim 2018 Cumartesi saat 10:00'da Adliye Konferans Salonunda gerçekleştirilecek. Yapılacak olan seçimlere halen Baro Başkanı olarak görev yapan Av. Erkan Köroğlu ile birlikte Av. Savaş Yağcı'nın listeleri yarışacak.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre yaklaşık 90 avukatın kayıtlı olduğu Çankırı Barosu seçimleriyle ilgili olarak bugüne kadar yapılan çalışmalarda son haftaya girildi. Baro Başkanı Av. Köroğlu "Seçimin ne galibi ne de mağlubu olacak ve sandıktan çıkan sonuç ile Çankırı kazanacak. Baro'muza kazandırdığımız yeni binamızla ilgili bazı eksiklikler tamamlama adına bu dönem de başkanlığa adayım. Hakkımızda hayırlısı olsun" dedi.

SAVAŞ YAĞCI DA LİSTE ÇIKARTACAK
Öte yandan Çankırı Barosu seçimlerine uzun süredir hazırlandığını belirten Av. Savaş Yağcı da Sözcü18 Haber Merkezi'ne yaptığı açıklamada "Seçimlere kısa bir süre kaldı. Çankırı Barosu'nda yaşanacak bir yönetim değişikliğinin meslektaşlarımız arasında da yeni bir heyecan getireceğini düşünüyorum. Seçildiğim takdirde; Yıllardan bu yana gelen bazı birikmiş sorunlarımızın çözümü konusunda çalışmalar yapacağım. " dedi.

savas-yagci-resim-09.jpgÇankırı Barosu seçimlerinde mevcut Başkan Av. Erkan Köroğlu'nun listesi ile yarışacak olan Av. Savaş Yağcı...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler