Çankırı Barosunda seçim heyecanı

Çankırı Barosunda seçim heyecanı

2 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan Çankırı Barosu

seçimleri öncesinde adaylar kulis çalışmalarını sürdürüyorlar.

Çankırı Barosu'nun 2 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan seçimlerinde, Baro'ya kayıtlı 60 avukat bugünlerde farklı bir uğraş vermekte. Halen mevcut Baro Başkanı Av. İdris Şahin'in cumartesi günü yapılacak olan seçimlere yeniden aday olarak gireceğini açıklaması ile birlikte, mevcut yönetimde 2. Başkan olarak görev yapan Av. Semih Değim ve Av. Mustafa Karagülle'nin "baro başkanlığına aday" oldukları kulislerde dile getirilmekte.

Sözcü18.com haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre, Değim ve Karagülle'nin "aday"lıklarını açıklamamalarına karşın, aday gibi çalışmaları bu iki ismin kongre salonuna ağırlıklı olarak Av. Mustafa Karagülle'nin Av. İdris Şahin'e rakip olarak aday çıkması ve ortak bir liste hazırlamaları beklenmekte.

ŞAHİN BUGÜN ILGAZ,
KURŞUNLU ve ÇERKEŞ'TEYDİ
Çankırı Barosu "başkanlık" seçimlerinin güçlü adayı aynı zamanda Ak Parti İl Başkanı olan Av. İdris Şahin'in, bugün başta Ilgaz olmak üzere Kurşunlu ve Çerkeş'te görev yapan Baro üyesi avukatlarla görüşmeler yaptığı öğrenildi.

Yapılacak seçimlerle ilgili olarak haber merkezimize konuşan Av. Şahin "Seçimlere, oluşturduğumuz ekip arkadaşlarımızla yoğun bir şekilde çalışarak hazırlanıyoruz. Çankırı ve bizler için hayırlısı neyse o olsun. Öyle görülüyor ki çift liste ile seçimlere gireceğiz. Baro üyesi arkadaşlarımız yapılan hizmetleri değerlendirerek kullanacakları oylarla hazırlayacağımız listeyi yönetime getireceklerine inancım tamdır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler