Çankırı Barosunda seçim heyecanı

Çankırı Barosu'nda seçim heyecanı

6 Ekim Cumartesi günü yapılacak seçimlerde 2 aday yarışacak.

Çankırı Barosu'nun 69 üyesi yeni başkanlarını 6 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan genel kurulda belirleyecek.

2011 genel seçimleri öncesi milletvekili adaylığı ile birlikte Çankırı Barosu Başkanlığından istifa eden Av. İdris Şahin'den sonra başkanlık koltuğuna oturan Av. Erkan Köroğlu, cumartesi günü yapılacak olan genel kurulda halen yönetim kurulunda Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Av. Hüseyin Sipahi ile yarışacak.

Edinilen bilgilere göre her iki adayın da cumartesi günü saat 10.00'da Çankırı Adliyesi konferans salonunda yapılacak olan seçim için bu günlerde yoğun bir çalışma içerisinde olduğu şeklinde.

SON İKİ GÜNDE 5 AVUKATLIK BÜROSUNDA GARİP OLAYLAR!

Öte yandan Karatekin gazetesinde yer alan habere göre, Çankırı Merkez'de son iki gün içerisinde 5 avukatlık bürosu ilginç olaylar yaşadı.

Gazetenin verdiği habere göre; Buğday Pazarı Mahallesi, Elif Caddesi üzerinde bulunan İŞ-KUR Sitesi’nde bürosu bulunan Avukat Saadet Ülperen, sabah saatlerinde iş yerine geldiğinde kapının zorlandığını fark ederek polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, ilk incelemelerin ardından parmak izi çalışmaları yaptı. Emniyet yetkilileri son 2 günde 5 avukatlık bürosuna hırsızlık teşebbüsünde bulunulduğunu belirterek, vatandaşları uyardı.
 
Avukat Saadet Ülperen ise şaşkınlığını ifade ederek, “Biz çok seçkin çalışan bir kurumuz. Bu yüzden şüphelenebileceğim hiç kimse yok. Bu olayı diğer olaylarla birlikte tamamen bir rastlantıya bağlıyorum” diye konuştu. Yaşanan olaylarla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler