Çankırı Barosundan Filize tam destek!

Çankırı Barosu'ndan Filiz'e tam destek!

Çankırı Barosunu ziyaret eden milletvekili Hüseyin Filiz'e Baro Başkanı Köroğlu'ndan övgü dolu sözler...

Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz beraberinde Belediye Başkanı İrfan Dinç ve İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ile birlikte Çankırı Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu’nu ziyaret etti. 

Yapılan görüşmede Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu'nun yaptığı konuşma milletvekili Hüseyin Filiz için büyük moral kaynağı olduğu görüldü.
 
"KARARLI DURUŞUNUZ BİZİ ZİYADESİYLE MEMNUN EDİYOR" 
 
Ziyarette söz alan Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu milletvekili ve beraberindekilerin nazik ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür ederek; “Çankırı Barosu olarak, çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Başbakan ve ilgili bakanlar ile yaptığınız ikili görüşmelerde özellikle Çankırı Tüney bölgesinde Yakınkent OSB’nin kuruluşundaki gayret ve çabalarınızı takdir ediyoruz. Bu sayede Japon yatırımcılar ile birebirde yaptığınız görüşmelerin soncu olarak Türkiye’deki en büyük yatırımını Çankırı da yapmalarını sağladığınızın da farkındayız. Yine Karatekin Üniversitesine ve onun kurucu rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş’a verdiğiniz desteği takdire şayan buluyoruz. Özellikle üniversitenin yol sorunun çözümünde Rektör ile beraber baş aktör olduğunuzun farkındayız. Çankırı’nın gelişim önceliğinin sanayi ve üniversite olduğu ve buna bağlı olarak nüfusun artacağı bilinen bir gerçektir. Bu konulardaki kararlı duruşunuz bizi ziyadesi ile memnun etmektedir. Çünkü kararsızların kararı işi şansa ve oluruna bırakmaktır. Seçildiğiniz gündeki heyecanınızı yitirmeyişiniz, Çankırı’daki tüm kamu ve özel kurumlarla olan barışık ilişkileriniz bizlerin siyaset ve siyasetçiye olan bakışını olumlu yöne çekmektedir. Ulusal siyasette parlamenter titrinizi Çankırı halkının duyarlılıklarını dikkate alarak kullanacağınızı da temenni etmekteyiz. Çankırı Adliyesinin ve bu bölgedeki okulların yol sorununu elektrik hattı yer altına alındıktan sonra derhal çözme gayretine giren sayın Belediye Başkanına da huzurunuzda teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Ziyaret ulusal ve yerel siyasi ve hukuki sorunların çözümü konusunda karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.       
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler