Çankırı Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk'e 4 masum soru!

Çankırı Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk'e 4 masum soru!

Çankırı Belediye Başkan Yardımcılığı koltuğunda oturan Hasan Öztürk'e, Sözcü18 Haber Merkezi 4 masum soru hazırladı.

Sözcü18 sayfalarında yer alan "Çankırı Belediyesi 'zabıta' hizmetleri ile ilgili ihbar yağmuru" başlıklı haberimize gösterilen olumlu ve de olumsuz tepkiler sonrası Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki'yle görüşen ve kendisiyle ilgili yapılan haberleri 'kulaktan dolma, mesnetsiz iddialar' olarak yorumlayan Çankırı Belediye Başkanı Hasan Öztürk'e '4 masum soru' hazırladık. 

Beklentimiz odur ki; bu sayfalardan yönelttiğimiz sorular muhatabı tarafından yazılı açıklama ile cevaplandırılır.

SORU 1: Çankırı'nın göbeğinde, Belediye İş Merkezi çatısı altında faaliyet gösteren 'CafeS' isimli cafe-bistro hangi çıkar ve menfaatler karşılığında yaklaşık 2 YIL'dır RUHSATSIZ çalışmaktadır? Şayet 'çıkar ve menfaat' yok ise böylesi bir işyerinin bu kadar süre içerisinde 'ruhsatsız' çalışmasının nedeni nedir?

cankiri-cafes-bistro-resim-04.jpg

SORU 2: Çankırı'da yıllarca 'Maltepe Dersanesi' olarak hizmet veren işyeri kullandığı suyu 'mesken' tarifesi üzerinden ödediği iddia edilmekte! Belediye binasına 300 m mesafede olan ve yıllarca Çankırı'nın popüler ticarethanelerinden biri olarak faaliyet gösterilen Maltepe Dersanesi'nin 'mesken tarifesi' üzerinden su aboneliği faturası ödediği doğru mudur? Bu iddialar doğru ise; şahsınızın ve de çalıştığınız Çankırı Belediyesi'nin 'FETÖ-PDY' ile ilgili mücadelesi hangi düzeyde samimiyet arz etmektedir?

cankiri-maltepe-dersanesi-resim-04.jpg

SORU 3: Çankırı Merkez'de Küçük Sanayi'de 2015 yılına kadar Çankırı Belediyesi'nin mülkiyeti olan ve vatandaşın 'Köşk Lokantası' olarak bildiği meskun mahalin 1986 yılından geride bıraktığımız yıla kadar olan yaklaşık 29 yıllık 'kira' bedelini kim ya da kimler almıştır? Yine aynı meskun binanın yıkılarak yeniden 2 katlı olarak inşaasına Çankırı Belediyesi neden ve hangi gerekçeklerle göz yumdu? Çankırı'da 'kaçak' inşaat yapmak dün mümkün ise bugün de mümkün müdür?

cankiri-kosk-lokantasi-kacak-resim-04.jpg

VE 4'ÜNCÜ SORUMUZ: Size bağlı olan 'Zabıta' Müdürlüğü bünyesinde yer alan ve içerisinde nakit paralarla birlikte altın-ziynet barındıran 'Bulundu Kasası' 18 Mart 2016 günü saat 16.40 itibariyle kim ya da kimler tarafından BOŞALTILDI? Yaşanan bu durum en masumane haliyle ADİ BİR HIRSIZLIK olayı değil midir? Siz ita amiri olarak olayı adli mercilere bildirdiniz mi? Bu olaydan başta Çankırı Valisi olmak üzere Çankırı Emniyet Müdürlüğü'nün haberi var mıdır? Yok ise, başta şahsınız olmak üzere Zabıta Müdür Vekili Mesut Aslan'la birlikte bu suça ortak olmuyor musunuz?

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler