Çankırı Belediye Başkanlığı'na AKP'den yeni aday adayı: Mehmet Şahin

Çankırı Belediye Başkanlığı'na AKP'den yeni aday adayı: Mehmet Şahin

16 Kasım Cuma gününe kadar aday kabul süresini uzatan AKP'de Çankırı Belediye Başkan aday adayları arasına bir isim daha eklendi: Mehmet Şahin

31 Mart yerel seçimleri öncesi aday adaylığı sürecinin başlamasının ardından Mehmet Şahin, Çankırı’da AK Parti Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Müracaat dosyasını İl Başkanı Celal Kaman’a teslim eden Şahin, “Kıymetli büyüklerimizin de olurları alarak 2019 yılı Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den Çankırı Belediye Başkan aday adayı olduğumu ilan ediyorum. Öğrenim, çalışma ve sosyal hayatım süresince edindiğim bilgi, beceri ve tecrübelerimi halkımızın hizmetine sunma sorumluluğun ağırlığını şimdiden omuzlarımda hissediyorum.” dedi.

MEHMET ŞAHİN KİMDİR?
1987 yılında Çankırı'da dünyaya gelen Şahin; 2006 yılında Kocaeli Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünde eğitime başladı. 2010 yılında mezun olduktan sonra Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında askerlik görevini yerine getirdi.. 2011 yılında Çankırı'da bulunan tüm belediyeler ile il özel idaresinin kurmuş olduğu Çankırı Yerel Yönetimleri Çevre Hizmetleri Birliği'nde çevre mühendisi olarak göreve başladı. Bugüne kadar geçen 7 yıllık zaman zarfında belediyecilik ve yerel yönetimler konusunda tecrübeler kazandı. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçiminde Çankırı Belediye başkanlığı için aday adayı oldu. Şahin, evli ve 1 çocuk babasıdır.

akp-celal-kaman-mehmet-sahin-resim-11-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler