Çankırı Belediye personeli dinleniyor mu?

Çankırı Belediye personeli dinleniyor mu?

Çankırı Belediyesi binası içerisinde personelin dışarısıyla yaptığı konuşmaların dinlendiği iddia edildi.

Çankırı Belediyesi yeni bir skandala daha imza attı. Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Çankırı Belediyesi'ne ait ana bina ve İtfaiye Müdürlüğü ek binalarında görev yapan personelin yaptığı telefon konuşmalarının dinlenildiği ve kayıt altına alındığı iddia edildi.

Gün içerisinde Belediye personeli ile telefon konuşması yapan iddia sahibinin, akşam bizatihi Belediye Başkanı İrfan Dinç'in kendisine "Bugün benimle ilgili personelimle telefon görüşmesi yapmışsın ve şunları şunları ifade etmişsin" şeklinde dönüş yaptığını ve olaya bir hayli şaşırdığını ifade etti.

EMNİYET'İN BİLGİSİ OLMADAN BÖYLESİ BİR DİNLEME İŞLEMİ OLABİLİR Mİ?
Personelin yaptığı telefon görüşmelerinin dinlenildiği yönünde ortaya atılan iddiaları araştıran Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki "Şayet böyle bir iddia halen Çankırı Belediyesi'ne ait binalarda uygulanmaktaysa, konudan öncelikli olarak Çankırı Emniyeti'nin bilgisi olması gerektiğini düşünüyorum. Bunun dışında yasa dışı telefon dinleme ve de böylesi bir altyapıya sahip olma, yasalarımıza göre suçtur. Yetkili mercilerin iddialarla ilgili inceleme başlatması da gerekmektedir" dedi.

İddialarla ilgili olarak Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in yapacağı açıklama merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler