Çankırı Belediyesi FETÖ ile kol kola!

Çankırı Belediyesi FETÖ ile kol kola!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in, bugüne kadar FETÖ-PDY aleyhine yaptığı açıklamaların içi boş olduğu ortaya çıktı.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, düzenlediği son basın toplantısında dile getirdiği gibi "Bebek katili ile, ülkeyi bölmek isteyenlerle işbirliği yapıyorsun, sonrada zırlıyorsun. Hadi oradan sahtekar, hadi oradan. Kim bunlarla beraberse bunun bedelini ödeyecek." diyerek tepkisini ortaya koymuştu.

Başkan Dinç'in gösterdiği bu tepkiye bakıldığında; Sanırsınız ki zat-ı muhterem tam anlamıyla anti-FETÖ'cü!

Oysa durum hiç de böyle değil...

Nasıl mı?!

ÇANKIRI BELEDİYESİ,
DOĞUKAN PLANLAMA İLE ÇALIŞIYOR
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği ilk bilgilere göre Çankırı Belediyesi, Yakınkent Organize Sanayii'ne yakın yerleşim bölgesi olarak projelendirdiği 'Uydukent' konut projesinin planlama çalışmalarını 2014 yılında, merkezi Ankara'da bulunan  Doğukan İmar İnşaat ve Ticaret Ltd. Şti. ile yaptığı hizmet alım sözleşmesini gerçekleştirdi.

Bu sözleşme dahilinde firma yetkilileri Aralık 2014'de Çankırı'ya gelerek, başta Vali Vahdettin Özcan olmak üzere, bölge milletvekili Hüseyin Filiz ve Belediye Başkanı İrfan Dinç'in katılımı ile düzenlenen toplantıda, 'Uydukent' ile ilgili o güne kadar yapılan çalışmalar paylaşıldı.

cankiri-vali-irfan-resim-03.jpg

DOĞUKAN PLANLAMA'NIN ORTAĞI HALEN 'KAÇAK' OLARAK YURT DIŞINDA!
Çankırı Belediyesi'ne hizmet veren Doğukan İmar İnşaat ve Ticaret Ltd. Şti. ortağı olan Rahmi Bıyık aynı zamanda TUSKON'a bağlı olarak hizmet veren Anadolu İş Adamları Federasyonu'nun başkanlığını da yapmakta.

rahmi-biyik-cankiri.jpg

Bıyık aynı zamanda ATO (Ankara Ticaret Odası) Meclis Üyesi. Toplantılara katılmadığı için ATO Meclis Üyeliği düşürülen Rahmi Bıyık'ın Paralel Yapı'nın finansörü olarak kamuoyuna ilan edilen Koza - İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'le birlikte İngiltere'nin başkenti Londra'da olduğu iddia edilmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler