Çankırı Belediyesi'nde 'bankamatik' çalışanlarını kim koruyor?

Çankırı Belediyesi'nde 'bankamatik' çalışanlarını kim koruyor?

Çankırı Belediyesi'nde 'çalışıyor' görünüp de mesaiye gitmeyen 'bankamatik çalışanları'nın sayısının hayli kabarık olduğu iddialarıyla birlikte sözkonusu durumu kimin koruduğu da gündemde.

Halk arasında kısaca "hiç çalışmadan para alan memur" anlamına gelen 'bankamatik memurları'nın sayısının Çankırı Belediyesi'nde giderek artış gösterdiği iddiaları aldı başını gidiyor.

Sözcü18 Haber Merkezi'ne ulaşan bilgilere göre İrfan Dinç'in 13 yıldır başkanlığını yürüttüğü Çankırı Belediyesi'nde bir aylık mesai boyunca belediyede on günde hatta 15 günde bir görülen "müdür" ya da "sıradan memur" sayısının azımsanmayacak düzeyde olduğu iddia ediliyor.

Örnek mi; Belediye'nin Temizlik İşleri Müdürü olarak kayıtlarda T.H görülmekte.

Gel gör ki T.H aylardır Çankırı Belediyesi'ndeki makamında bir gün dahi oturmamış!

Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne, haber yayına hazırlanırken yaptığımız görüşmede Başkan Özel Kalem Müdürü Muharrem Ovacıklı'nın vekalet ettiği bildirildi.

T.H ile yaptığımız telefon görüşmesinde ise bizatihi kendisi "Nerelerdesiniz? Uzun süredir görünmüyorsunuz?" şeklindeki sorumuza "Temizlik İşleri Müdürü olarak görevimin başındayım" (!) deme cesaretini gösterdi.

AYRINTILAR GELİYOR...

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler