Çankırı Belediyesinde kendisini yaktı!

Çankırı Belediyesi'nde kendisini yaktı!

Belediye çalışanı Bülent Atakul, Belediye binası girişinde üzerine tiner dökerek kendisini yaktı.

Çankırı Belediyesi'nde İŞKUR tarafından istihdam edilen işçilerden olduğu öğrenilen ve çevresinde 'Kedi' lakabıyla bilinen Bülent Atakul (39) kendisini tinerle yaktı.

Edinilen bilgilere göre dün akşam saat 17.30 sularında Çankırı Belediye Başkanlığı binasının giriş katında üzerine tiner dökerek kendisini ateşe veren Bület Atakul itfaiyenin olay yerine çağırılması ile yapılan müdahale sonrası Çankırı Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırıldı.
 
Vücudunun üst kısmında 2 ve 3'üncü derece yanıklar tespit edilen Atakul'a ilk müdahale plastik cerrah tarafından yapıldı ve sonrasında yoğun bakıma alındı.
 
Ağır yanık nedeniyle Bület Atakul'un Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesine nakledildiği öğrenildi.
 
BU İLK TEŞEBBÜSÜ DEĞİL
Haber Merkezimizin elde ettiği bilgilere göre Bülent Atakul yaklaşık üç ay önce Çankırı Belediyesi Fen İşleri hangarında benzer bir eyleme kalkışmış ancak çevrede bulunanların müdahalesi ile kendisini yakma eylemi engellenmiş.
 
8582.jpg
 
MUHARREM HAYTA DA KENDİSİNİ
BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE YAKMIŞTI
Hatırlanacağı gibi 16 Ekim 2012 tarihinde Muharrem Hayta da Çankırı Belediyesi önünde kendisini tinerle yakmış ve daha sonra tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yummuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler