Çankırı Belediyesi'ne 2 yeni başkan yardımcısı

Çankırı Belediyesi'ne 2 yeni başkan yardımcısı

30 Mart seçimleri ile birlikte Çankırı Belediyesi'nde 2 yeni başkan yardımcısı ve özel kalem atanıyor...

30 Mart seçimleri ile birlikte 3'üncü dönemine başlayan Belediye Başkanı İrfan Dinç, yeni dönemde belediye başkan yardımcılığı görevlerine yeni atamalar yapma hazırlığı içerisinde.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Başkan Dinç'in, yarın başlayacak olan Umre ziyareti öncesinde uygulamaya koyacağı yeni kararlara göre; Halen Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Rafet Alemdar ve Mehmet Çayır'ı görevden alarak yerlerine Hasan Öztürk ve Selahattin Aykut'u getireceği öğrenildi.

Bilindiği gibi Hasan Özürk halen Hukuk İşleri ve Gelir Müdürü olarak çifte görevi yerine getirirken Selahattin Aykut da Etüt Proje Müdürü olarak belediyedeki görevini sürdürmekte. 

ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜNE AKP GENÇLİK KOLU BAŞKANI
Öte yandan bol miktarda 'özel kalem müdürü' kullanan Belediye Başkanı İrfan Dinç'in bu makama AKP Çankırı İl Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Raşit Çelebi'yi getireceği ifade edilmekte.

İMAR MÜDÜRÜ OKÇU GÖREVDEN ALINABİLİR
Çankırı Belediyesi üst yönetiminde yaşanacak değişiklikler bu isimlerle sınırlı kalmıyor. Halen İmar Müdürü olarak görev yapmakta olan Mehmet Okçu'nun da görevden alınacağı ve bu göreve yeni bir ismin getirileceği de gelen bilgiler arasında. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler