Çankırı Belediyesine de operasyon iddiası!

Çankırı Belediyesi'ne de operasyon iddiası!

İstanbul merkezli operasyonun yankıları sürerken, seçim dönemine kadar devam ettirilecek bir dizi operasyon daha planlandığı iddia edildi.

Sabah'ta yer alan habere göre, Hükümete ulaşan bilgilere göre 23 ilde AK Partili belediyeleri, il başkanlarını, yerel işadamlarını, vali ve kaymakamları da kapsayan artçı şoklar tasarlandı. 
 
Başbakan Tayyip Erdoğan ve kurmayları, İstanbul merkezli operasyon ile ilgili yaptığı toplantılarda, yaşanan olaylara ilişkin bazı bilgiler de paylaşılırkan bundan sonra ne yapılacağı tartışıldı.
 
Gündeme gelen en şaşırtıcı bilgi ise 23 ilde daha İstanbul benzeri bir operasyonun yapılacağı oldu. Hükümete ulaşan istihbarata göre, AK Parti'yi yerel seçim öncesi sıkıntıya sokacak planlı adımlar atılacak, ilk etapta 23 ilde düğmeye basılacaktı.
 
23 İL İÇERİSİNDE ÇANKIRI'NIN DA OLDUĞU İDDİASI
GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ! 
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre, 23 il içerisinde Çankırı'nın da bulunduğu ve Çankırı Belediyesi'nin gerçekleştirdiği ihaleler ile birlikte, yeni yapılan imar planlarındaki usülsüzlerin mercek altına alındığı, belediyede gerçekleştirilen kayıt dışı işlerle birlikte, yıllardır yaşanan Belediye - işadamı - bürokrat üçgeninde gerçekleştirilen para trafiğinin yapılacak operasyon sonrasında gün yüzüne çıkartılmasının hedeflendiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler