Çankırı Belediyesinin borcunu açıkla!

Çankırı Belediyesinin borcunu açıkla!

MHP İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır, Başkan Dinç'i kötü yerinden vurdu...

Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır, Belediye Başkanı İrfan Dinç’in “Kimse benim rakibim olamaz” sözleri için, “Kendisini hayal dünyasında görüyor” dedi.
 
AKP İl Danışma toplantısında Belediye Başkanı İrfan Dinç muhalefete yüklenerek “Bana kimse rakip olamaz. Rakip olmaları için beni kıyaslayacak bir şey koymaları gerek ortaya” sözlerine cevap veren MHP İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır, “Başkalarının boş laf ettiğini söyleyen sayın başkan aslında lafı güzaf yapıyor. Ona sadece 2 şeyi hatırlatacağım. Eleştiri hakkımı saklı tutmak kaydıyla” dedi
 
“Sayın başkanın şu iki soruya cevap vermesini istiyorum” diyen Bayındır, “İlk olarak bizim kendisine borçsuz devrettiğimiz belediyenin şu anki borcu ne kadardır? Bunun kamuoyunu açıklamasını bekliyoruz.
 
İkincisi ise MHP Belediye Başkanlığı döneminde mahkeme kararı ile yıkım kararı alınmış hiç bir yer olmadığı halde, Sayın İrfan Dinç’in döneminde herhangi bir yıkım kararı alınmış mıdır? Alındıysa uygulanmış mıdır?” dedi.
 
Bayındır ayrıca yeni yapılan çay kenarına değindi ve “Şehrin ortasından geçen karayolunu herkes biliyor. Daha önce Çankırı dışından insanlara ihale edilen yol kenarındaki kaldırımların bugün yeniden kaldırılmasının maliyeti ve belediyenin uğradığı zararı milletimize nasıl açıklayacak merak ediyorum” dedi.
 
Belediyeyi aldıkları zaman yarım kalan tüm işleri tamamlayacaklarını da açıklayan Bayındır, “MHP’nin yeniden belediye başkanlığını aldığı gün hiç kimseyi dışlamadan, ayrım yapmadan, kimselere rant temin ettirmeden, usulsüzlüklere meydan vermeden Çankırı’daki tüm kardeşlerimize  onların layık ettiği ve hakkettiği hizmetleri nasıl vereceğimizi sayın İrfan Dinç görecek” dedi
 
Bayındır ayrıca, Milletvekili Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve İl Başkanı Salim Çivitcioğlu’na göndermede bulunarak "Ülkücülere laf etmenin ne demek olduğunu tüm kamuoyuyla paylaşacağım" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler