Çankırı Belediyespor Adıyaman yolunda

Çankırı Belediyespor Adıyaman yolunda

Çankırı Belediyespor, yarın Adıyamanspor ile

yapacağı karşılaşma için bu akşam 18.50'de Ankara Esenboğa'dan uçakla maçın oynanacağı Adıyaman'a gitti.

Çarşamba günü saat 15.00'te Adıyaman Atatürk Stadında kendisi için önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Çankırı Belediyespor kafilesinde 18 futbolcu, teknik kadro ve yöneticiler bulunmakta.

Pazar günü kendi evinde Körfezspor'a 1-0 yenilmekten kurtulamayan Çankırı Belediyespor'un Adıyaman ve akabinde yine deplasmanda karşılaşacağı Mardinspor karşılaşmaları büyük önem taşımakta.

Bugün sabahtan yapılan ter idmanı sonrası saat 15.00'de Çankırı'dan otobüsle Ankara'ya hareket eden kafile, Esenboğa'dan Atlasjet Havayolları ile Adıyaman'a hareket etti. Havaalanında yarınki karşılaşma ile ilgili olarak konuşan teknik direktör Hakan Yılmaz "Bizim için en iyi sonucu almak için Adıyaman'a gidiyoruz ve o sonucu alarak geri döneceğiz" dedi.

İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ
DAR GEÇİTTEN BİRLİKTE ÇIKACAĞIZ
Pazar günü alınan 1-0'lık yenilginin şokunu üzerlerinden attıklarını ve yarınki maçla birlikte bundan sonrasını düşündüklerini dile getiren teknik direktör Hakan Yılmaz "Pazar günü yaşadığımız olayı yol kazası olarak adlandırmak zorundayız. Takım olarak taraftarımızı mutlu edecek bir sonuç alamadık ancak böylesi yenilgilerin, takımdaki eksiklikleri ve yanlışları ortaya koyması bakımından olumlu olduğunu düşünüyorum. Şu unutulmasın ki, sezon başında ortaya koyduğumuz hedeflerden herhangi bir sapma yok. Ben ve futbolcularım hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımızı ve sahaya çıkarak mücadelemizi sürdüreceğiz." dedi.

ÖNDER ve EMRE KADRODA YOK!
Ligin geride kalan 5 haftasında gruptaki favori takımların da beklenmedik sonuçlar aldığına dikkat çeken Yılmaz "Takım olarak dar bir geçitte yol alıyoruz. Bu dar geçitten bir an önce oyuncularım ve taraftarımızla birlikte geçmek zorundayız. Bunu başardığımız takdirde Çankırı Belediyespor, Çankırı'nın beklediği ve özlem duyduğu başarıları elde edecektir" dedi.

Adıyaman'a giden kafilede, pazar günü ilk onbirde yer alan Önder'in olmadığı, Emre Hamzaoğlu'nun Trabzon'da bugün nikah ve düğünü dolayısıyla kafileye katılmadığı, 18'lik kadroda orta sahada oynan Erkan ile Recep ve Ali Yakup'un bulunduğu öğrenildi.

BOZDOĞAN OTELDE KONAKLAMA
Bugün Ankara'dan 18.50 uçağı ile Adıyaman'a giden kafilenin geceyi şehir merkezinde Bozdoğan Otelde geçireceği, maç günü de aynı otelde kalınacağı ve perşembe sabahı Adıyaman'dan karayoluyla Malatya'ya geçilerek sabah 07.10'da Ankara'ya havayoluyla dönüleceği öğrenildi.

Öte yandan yarın oynanacak olan Adıyamanspor - Çankırı Belediyespor maçınının orta hakemi Mustafa Aydın. Yardımcıları ise Soner Akgün ve Mehmet Salih Mazlum. Maçın 4. hakemi ise Deniz Sekban.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler