Çankırı Belediyespor Hakan Yılmazla anlaştı

Çankırı Belediyespor Hakan Yılmaz'la anlaştı

Önümüzdeki sezona iddalı bir kadro hazırlamanın gayretinde olan Çankırı Belediyespor,

UEFA'nın kadrolu hocası Hakan Yılmaz ile 3 yıllığına sözleşme imzaladı.

Göreve geldikleri günden bu yana çalışmalarının genel bir değerlendirmesini yapan Şireci, acemilik dönemini geride kalan sezonda bıraktıklarını, 2010-2011 sezonuna yeni bir vizyon yakalayacaklarını söyledi.

Çankırı Belediyespor'un, gelecek sezon Çankırı'yı topyekun bir futbol kentine dönüştürmek için çalışacağını ifade eden Şireci, özellikle futbolcu altyapısıyla ilgili yeni atılımlar yaptıklarına dikkati çekti. Şireci, "kendi kahramanlarını" yaratmak adına 14-17 yaş arası 20 genç futbolcuyu tespit edip, onları futbola kazandırmayı hedefleyen bir projeyi hayata geçireceklerini bildirdi.

Kulübün en büyük eksiği olan tesis sorununun, çok yakında kulübün yeni bir tesise kavuşacağını belirten Şireci, bunun da müjdesini vermekten mutlu olduğunu kaydetti.

Şireci, kulüp bünyesine, yeni teknik kadronun yanı sıra yeni bir hukuk ve AR-GE birimini de kattıklarını dile getirirken, "Kulübümüzde gelecek sezon için iyi bir ekip oluşturduğumuzu düşünüyorum. Önümüzdeki yıl 'bizi izlemeye devam edin' demiyorum, biz artık her dakika basını rahatsız edeceğiz. Çünkü, yaptığımız her şeyin başka kulüplere örnek olmasını istiyoruz. Başarılı bir bayan kulüp başkanının doğru lansmanı, arkadan gelecek bayan başkanların ayak sesleri olacaktır" dedi.

HAKAN YILMAZ: BU EKİPTE OLMAKTAN MUTLUYUM
Teknik Direktör Hakan Yılmaz da sadece futbolda değil, hayatın her safhasında kadının önemine değinerek, "Futbolun içinde bayanların olması önemli bir olgu. Başkanımızın bu konudaki hevesi, bizleri de ümitlendiriyor" diye konuştu.

Kulüpteki öncelikli hedeflerinin, eksikleri tamamlayıp, kulüp olma yolunda adımlar atmak olduğunu kaydeden Yılmaz, "Bu ekipte olmaktan çok mutluyum. Hiçbir şey tek başına olmuyor. Çankırı halkının da desteğine ihtiyacımız var. 'Birlikte büyüyelim' sloganıyla yola çıktık. Ülke olarak, şehir olarak ve kulüp olarak birlikte yürümemiz lazım. Allah bizi mahcup etmesin" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, kulüp başkanı Şireci ile teknik direktör Hakan Yılmaz kendisini 3 yıllığına teknik direktörlük görevine getiren sözleşmeye imza attı. Hakan Yılmaz'ın yardımcı antrenörlüğüne Hikmet Çapanoğlu, kaleci antrenörlüğünü Seyhan Göcen ve kondisyoner olarak da Mehmet Göktepe görev yapacaklar.

Sportif direktör olarak Atilla Gerin ve İdari Menajer olarak da İzzet Gümüş yeni sezonda takımın başında olacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler