Çankırı Belediyespor, oksijen depolamak için Ilgazda

Çankırı Belediyespor, oksijen depolamak için Ilgaz'da

Çankırı (Belediye) Spor'un yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Bir yandan transfer çalışmaları bir yandan da eldeki mevcut kadronun sezona hazırlığı ile yoğun bir şekilde geçen günler, teknik kadroyu Temmuz sıcaklarında oldukça yoruyor.

Dün sabahın erken saatlerinde Ankara - Turgan Güneş Bulvarında yer alan Panora Alışveriş Merkezinin en üst katındaki Mars Athletic Clup (MAC) gruplar halinde efor testinden geçen futbolcular ve teknik kadro, akşam Başkan Şireci'nin verdiği "uğurlama yemeği" sonrası 10 günlük kamp için Ilgaz - Armar Yıldıztepe'ye gittiler.

İki grup halinde gerçekleştirilen efor testleri, her futbolcu için ortalama 15 dakika sürdü. Futbolculara uygulanan testin, önümüzdeki kamp döneminde her bir futbolcunun hangi düzeyde antrenmana ihtiyacı olduğunu ortaya çıkarıyor. Teknik direktör Hakan Yılmaz "Kamp dönemi süresince uygulayacağımız çalışma programını buradan çıkan sonuçlara göre düzenleyeceğiz. Hem bizim için hem de futbolcularımız için faydalı bir uygulama." derken, takıma yapılacak yeni transferlerle ilgili olarak da konuştu. Hakan Yılmaz "Bugün için takıma 3 ya da 4 isim daha kazandırma çalışmalarımız sürüyor. Ancak mevcut kadronun da lige hazırlanması gerekiyor. Ilgaz'da gerçekleştireceğimiz 1. etap çalışmamız 10 gün sürecek. Bir yandan takımı hazırlarken, diğer yandan transfere yönelik çalışacağız. Özlenen ve hedefleri olan bir takım yaratmak için başta Kulüp Başkanımız Sevda hanım olmak üzere büyük gayret gösterdiğimizin bilinmesini isteriz" dedi.

Takıma yeni kazandırılan Uğur Yılmaz, Murat Çaydemir, Eşref Koçak, Emrah Tutum, Dursun Ali Durmuş, Tolga Öztürk ve Ali Aydın'la birlikte 26 futbolcu ile birlikte, takımın teknik patronu Hakan Yılmaz ve yardımcı antrenörlerle toplam 35 kişilik ekip, bugünü dinlenerek geçirecek. 10 gün sürece Armar - Yıldıztepe kampının büyük bir bölümü takımın oksijen depolamasına uygun çalışmalarla tamamlanacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler