Çankırı Belediyespor Yozgatsporu dağıttı: 4-2

Çankırı Belediyespor Yozgatspor'u dağıttı: 4-2

Çankırı Belediyespor, Yozgatspor ağlarını 4 kez

dalgalandırdı: 4-2

Çankırı Belediyespor bugün Yozgatspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 4-2 gibi farklı bir skorla kazanmasını bildi.

Yozgat Şehir stadında oynanan karşılaşmaya kalede Serkan, geri dörtlüde Hakan, Fatih, Samet ve Dursun, orta sahada Aykut, Kemal, Erkan ve ileri üçlüde Ali Yakup, Önder, Furkan üçlüsü ile başlayan Çankırı Belediyespor Furkan’ın ayağından kazandığı iki golle 2-0 öne geçti.

Ev sahibi Yozgatspor’un iki golüne engel olamayan mavi-beyazlılar, devreyi Önder’in ayağından kazandıkları golle 3-2 önde kapatmayı başardılar.

İkinci yarıya kalede Selahattin’e, geri dörtlüde Celal’e, orta sahada Eşref ve forvette Aytaç ve Uğur’un yer alması ile rakip kalede gol arayan Çankırı Belediyespor, bu yarıda Recep’in ayağından kazandığı golle durumu 4-2’ye getirdi ve maç da bu skorla sona erdi.

Maçla ilgili değerlendirme yapan Teknik Direktör Hakan Yılmaz “Lige her yönüyle hazır olduğumuzu düşünüyorum. Futbolcularımın sahada verdikleri mücadele, hazırlık sürecimizin ne denli verimli geçtiğinin bir göstergesi. Lig mücadelesinin çok daha farklı atmosferde geçeceğinden futbolcularımın sorumlulukları da artacak.” dedi.

Haber merkezimizin edindiği bilgilere göre, lig başlamadan önce mavi – beyazlı Çankırı Belediyespor’un flaş bir transfer daha yapacağı yönünde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler