Çankırı Belediyesporu Çankırının evladı boğuyor!

Çankırı Belediyespor'u Çankırı'nın evladı boğuyor!

Çankırı Belediyespor'da bayram öncesi ve bayram

sonrası alınan mağlubiyetlerin taraftarı ve mavi-beyazlı renklere gönül verenleri son derece üzdüğü ortada.Takımın teknik patronu Hakan Yılmaz'ın yenilgilerin nedenlerine ayrıntılı girişler yapmaması onun sahip olduğu "duyarlılıktan" kaynaklandığı da bizlerce malum.

Son Yeni Malatyaspor maçı öncesi takımdaki kart cezalası ve de olmasını hiç mi hiç istemediğimiz "sakat"ların durumu hakkında bilgi arayışımla karşıma çıkan "hafta içi antrenmanda sakatlanan Eşref ve Aytaç" bilgisi bu kısa haber-yorumun yapılmasına neden oldu.

BAŞKAN DİNÇ, KİŞİSEL İHTİRASLARI UĞRUNA
HEM TAKIMI HEM DE ÇANKIRI'YI KATLEDİYOR!
Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci ile Belediye Başkanı İrfan Dinç arasında devam eden "soğuk savaş" Çankırı'nın sportif anlamdaki geleceğine önemli baltalar vurmakta.

Başkan Dinç'in kaprislerine yenik düşerek Fatih Stadının önce sularını kesmesi, sonra da "sulama" ve diğer bakımlarının yapılmamasından dolayı bu stadın hizmet verebilir durumdan çıkması ile maçların oynandığı Atatürk Stadı'na yüklenme, gerek takımın teknik kadrosunu gerekse Çankırı adına ter akıtan futbolcuları hayli zorlamakta.

Atatürk Stadının 5 antrenman + maç yoğunluğunu kaldıramayışı, yeni yapılan sentetik sahada yapılmak zorunda bırakılan topsuz ya da hafif antrenmanlar sonucu, henüz oturmamış zeminin azizlikleri kısıtlı kadronun futbolcularının da teker teker sakatlanmalarına neden oluyor!

Ve son hafta görüldüğü gibi, Eşref ve Aytaç'ın sakatlıkları nedeniyle takımın onbirinde oynamalara, bunun sonucunda da kısıtlı kadronun daha da daralmasına sebebiyet vererek hem teknik kadroyu hem de taraftarı sıkıntıya sokuyor.

Bütün bunlar yaşanırken, "belediye başkanlığı" koltuğunda oturan zat-ı muhterem, yani Başkan Dinç, dün olduğu gibi bugün de Çankırı Belediyespor'un yok olması uğruna ter akıtmaya devam ediyor!

Bütün bunlar yaşanırken, Çankırı Belediyespor da içinde bulunduğu kısıtlı imkanlarla ve beraberinde ortaya çıkan sorunlarla ayakta kalabilme mücadelesi veriyor...

Hem de yok olma pahasına...

Ve böylesi bir sonucun baş aktörü her zaman olduğu gibi yine Çankırı'nın evladı!

Anlayacağınız, Çankırı Belediyespor'u Çankırı'nın evladı boğazlamakta...

İyi uykular Çankırı... (Sözcü18.com)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler