Çankırı Büyük Cami'de Cuma namazı öncesi siyasi propaganda!

Çankırı Büyük Cami'de Cuma namazı öncesi siyasi propaganda!

Çankırı Karatekin Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Fatih Güzel bugün Cuma namazı öncesi Büyük Cami'de verdiği vaazda dile getirdiği konularla cemaatin büyük bir bölümünün tepkisini aldı.

Çankırı'da Büyük Cami'de bugün Cuma namazı öncesi cemaate vaaz veren Karatekin Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Fatih Güzel "Patates soğanın fiyatının artması çok önemli değil. Önemli olan devletin bekası!" dediğinde cemaatin önemli bir bölümü namaz sonrası tepkilerini Sözcü18 Haber Merkezi'ne ilettiler.

Konuyla ilgili olarak kendisine ulaştığımız Fatih Güzel "Ağzımdan o cümleler çıktıktan sonra ben de şahsen rahatsız oldum. Ama oldu bir kere. Söylediklerimde gerçek payı da yok değil. Biliyorsunuz ülkemize her zaman dışarıdan saldırı oluyor. Bizler de bu ülkenin insanları olarak bunların farkındayız. Ancak yine de sözlerimin bir kısım cemaat tarafından farklı algılanmış olmasını saygıyla karşılıyorum. Yaptığım örnekleme doğru değildi. Keşke o örneği vermemiş olsaydım. Gündemi böylesi bir konuyla meşgul ettiğim için hayli rahatsızım." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler