Çankırı-Çerkeşteki kazadan dram çıktı!

Çankırı-Çerkeş'teki kazadan dram çıktı!

Kazada aynı araçta bulunan ve feci şekilde can veren 4 kişiden 3'ü kardeş çıktı.

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde pazar gününün erken saatlerinde yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişiden 3'ü kardeş çıktı. Kazada can veren 3 kardeş, Samsun’un Canik ilçesi Kestanepınar köyünde toprağa verildi.

Pazar gününün erken saatlerinde Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybederken, 50 kişi de yaralandı. Tokat'tan İstanbul'a seyir halinde olan 34 VYZ 46 plakalı yolcu otobüsü, D-100 Karayolu'nda seyir halindeyken karşı yönden gelen ve sürücüsünün kim olduğu öğrenilemeyen 34 SRN 80 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan yolcu otobüsü bariyerleri yıktıktan sonra devrilirken, otomobil de hurdaya döndü. Can pazarının yaşandığı kazada otomobilde bulunan İbrahim Sarıtaş (30), Songül Sarıtaş (28), Engin Boztepe (33), Ayşe Boztepe (26) ve otobüs yolcularından Satı Akay (48) hayatını kaybederken, 50 kişi de yaralandı.
 
canikteuccenaze-cankiricerkes-sozcu-resim-091.jpg
 
KAZADA CAN VEREN 4 KİŞİDEN 3'Ü KARDEŞ
 
İstanbul'da ikamet eden ve ailelerine fındık toplamak için yardım etmek amacıyla Samsun'a gelirken geçirdikleri kazada hayatını kaybeden 3 kardeşin cenazesi Çayırkent Merkez Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kestanepınar köyü aile kabristanlığında toprağa verildi. Damat Engin Boztepe'nin cenazesi ise memleketi Ordu'da defnedildi.
 
Canik'teki cenaze törenine Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Başkan Yardımcı Mustafa Erbay ve meclis üyeleri de katıldı. Üç çocuğunu ve damadını trafik kazasında kaybeden baba İrfan Sarıtaş'ın acısını paylaşan Başkan Genç, aileye ve yakınlarına başsağlığı diledi. Bu arada, kazada hayatını kaybeden Engin Boztepe ve Ayşe Boztepe'nin kazada yaralanan 2 yaşındaki oğlu Mertcan Boztepe'nin Kırıkkale Devlet Hastanesinde yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler