Çankırı derbisi 18 Ağustosda

Çankırı derbisi 18 Ağustos'da

İstanbul'da bu yıl 1. Amatör Küme'de mücadele edecek olan Çankırı Marufspor ile Çankırıspor'un karşılaşması 18 Ağustos Pazar günü...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupda mücadele edecek olan Çankırıspor, 18 Ağustos Pazar günü kamp yapacağı Topuk yaylasında Çankırı Marufspor ile özel bir karşılaşma yapacak.
 
Çankırıspor Başkanı Sevda Karaali ile, As Başkan Ahmet Ceylan ve Genel Kaptan Ali Orduhan'ın Marufspor kulübüne gerçekleştirdikleri ziyarette, Marufspor Kulübü Başkanı Hüseyin Ünver ve yönetim kurulu üyeleri bulundular.
 
Maç tarihinin belirlenmesinden sonra Sözcü18'e konuşan Kulüp Başkanı Sevda Karaali "Profesyonel kulüp olarak arkamızdan gelen kulüplerimize destek olmak zorundayız. İstanbul'da yeşil sahalarda Çankırı'nın ismini başarıyla duyuran Çankırı Marufspor kulübü ile yaptığımız görüşmelerde böylesi bir karşılaşmanın her iki kulübe de büyük katkılar sağlayacağı kanaatine vardık." dedi. Başkan Karaali sözlerini "Böylesi bir karşılaşmaya tüm Çankırılı sporseverleri davet ediyorum" şeklinde tamamladı.
 
cankiri-marufspor-ziyaret-sevdakaraali-aliorduhan-sozcu-resim-07.jpg
 
ÇANKIRI MARUFSPOR'U TANIYALIM
İstanbul Bayrampaşa'da yaşayan Çankırılıların 2011 yılında kurdukları kulübün renkleri mavi-beyaz. 180 amatör takımın 18 grupta mücadele verdiği İstanbul'da, geçen yıl 2. Amatör Kümeden kalelerinde 5 gol görmesine karşın rakip fileleri 70 kez havalandırarak gruptan şampiyon olarak çıkan 18 takım arasında yer alan Çankırı Marufspor bu yıl da şampiyonluk parolasıyla sezonu açtı. 
 
Kulüp Başkanı Hüseyin Ünver "Kısıtlı imkanlarla verdiğimiz mücadeleyi oluşturduğumuz yönetimle layıkıyla yerine getirmenin gayretindeyiz. Geçen yıl 50 bin liralık bütçe ile sezonu tamamladık. Bu yılki bütçemiz 100 bin lira. Bu yıl Bayrampaşa Belediyespor'a Hüseyin Afgan ve Burak İnan adlı oyuncularımızı verdik. Bugünlerde Bayrampaşa Belediyesi'nin Kocatepe'de bizlere tahsis ettiği yeni kulüp binamızın projelerini tamamlamak üzereyiz. Bu sezon da hedefimiz grubumuzda şampiyonluk" dedi.
 
HAZIRLIK MAÇINI ÇOK FAZLA ÖNEMSİYORUM
Çankırı Marufspor Kulübü Başkanı Hüseyin Ünver "Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali'nin kulübümüzü ziyareti bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Çankırıspor'un başarısı her Çankırılı'nın gururudur. Her iki kulüp arasında dostluk ve kaynaşmanın başlangıcı olacağına inandığımız 18 Ağustos'da Topuk Yaylası'ndaki karşılaşmayı fazlasıyla önemsiyorum. O gün sahadan dostluk galip çıkacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler