Çankırı Devlet Hastanesi'nde yeni birimler hizmete girdi

Çankırı Devlet Hastanesi'nde yeni birimler hizmete girdi

Çankırı Devlet Hastanesine kazandırılan Kadın Doğum Kompleksi, Diyaliz Ünitesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi, Endoskopi Ünitesi, Ultrason Kompleksi ve Otopark açılışı dün gerçekleştirildi.

Açılışa Vali Vahdettin Özcan, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Boz, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu, Vali Yardımcıları Ahmet Atılkan ve Fatih Yılmaz, Çerkeş Kaymakamı Cengiz Ünsal, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Halil Altıntaş, İl Emniyet Müdürü Cengiz Öztürk, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Derya Özkaya, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Selçuk Akan, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Cem Solak, Hastane Yöneticisi Op. Dr. Ali Güvey, İl Müdürleri, sağlık çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Selçuk Akan açılışı gerçekleştirilecek olan bölümler hakkında bilgi verdi.

Açılışta konuşan Vali Vahdettin Özcan ise, “Açılışını gerçekleştireceğimiz Kadın Doğum Kompleksi, Diyaliz Ünitesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi, Endoskopi Ünitesi, Ultrason Kompeksi ve 300 araç kapasiteli otopark alanının ilimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, emeği geçenleri tebrik ediyorum. Burada önemli olan, kazandırılan eserlerin kamu hizmetinde standardı yükseltmesidir. Son 15 yıldır siyasi iktidarın en başarılı olduğu alan sağlık sektörüdür. Bu paydan Çankırı ne kadar yaralanabilir bunun mücadelesindeyiz. Amacımız, insanımızı mutlu etmek ve sağlık hizmetlerinde standartları yükseltmek. Türkiye’de sağlık sektörü belli bir standarttadır. Selçuk Bey ve ekibinin işi bundan sonra daha zor. Çünkü bu kalitenin altına düşemezsiniz. Vatandaşın beklentisi bu yönde" dedi.

Konuşmaların ardından birimlerin açılışını gerçekleştiren Vali Vahdettin Özcan, incelemede bulunarak hastalara geçmiş olsun temennisinde bulunurken, törende AKP teşkilatı adına sadece Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu'nun bulunması dikkat çekiciydi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler