Çankırı Devlet Hastanesi'ne yeni başhekim

Çankırı Devlet Hastanesi'ne yeni başhekim

Çankırı'da sağlık hizmetlerinde yeni yapılanma, Hastane Başhekimliği koltuğunu da değiştirdi.

Çankırı'da sağlık hizmetinde gerçekleştirilen yeni yapılanma, Devlet Hastanesi Başhekimliği koltuğunda oturan ismi de değiştirdi. Başhekimliğe vekalet eden Dr. Ali Güvey 'yönetici' kadrosuna çekilirken koltuğun yeni sahibi aynı zamanda Tıbbi Hizmetler Başkanı olarak atanan Opr. Dr. Cem Solak oldu.

İLK AÇIKLAMA SÖZCÜ18'E
'Başhekimlik' koltuğuna vekalet görevine başlayan Opr. Dr. Cem Solak Sözcü18 Haber Merkezi'ne yaptığı ilk değerlendirmede "11 yıldır görev yaptığım, ekmeğini yediğim Çankırı'ya böylesi bir görevle hizmet edecek olmanın heyecanıyla birlikte ağır sorumluluğunu da bilerekten görevime başladım." dedi. Başhekim Solak sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugüne kadar benim nasıl bir mesai verdiğimi hastane çalışanları yakından bilir. Sistemli çalışmayı severim. Bunun dışındaki bir çalışmaya da müsaade etmem. 22 yıllık devlet memurluğumun getirdiği alışkanlıkla birlikte biraz da sistemli olmam hasebiyle bugüne kadar her başhekim değişiminde benim adıma gündeme gelmiştir. Kısmet bugüneymiş. İlk etapta Çankırı'dan başta Ankara olmak üzere diğer illere giden hasta sevkini olabildiğince azaltmanın gayretinde olacağım. Mevcut hizmetin kalitesini biraz daha otomize ederek iyileştirmekle birlikte iki birim halinde verilen hizmeti tek çatı altında toplamayı hedefliyorum. Merkez'deki binamızda sadece semt polikliniği hizmetleri verilecek. Bütün bunların yanında Çankırı Devlet Hastanesinde mecburi hizmetlerini tamamlayıp şehirden ayrılmayı düşünen arkadaşlarımızı, Çankırı'da kalmaları yönünde etkileyebilmek amacıyla hastanemizi kolej havasına sokmayı hedefliyorum. Umarım başarılı olurum. Hizmet bazlı geldik. Amacım sadece ve sadece hizmet etmek."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler