Cankırı Eğitim Kültür Vakfından 165 öğrenciye burs

Cankırı Eğitim Kültür Vakfından 165 öğrenciye burs

İstanbul'da çalışmalarını sürdüren

Çankırı Eğitim Kültür Vakfı tarafından üniversite öğrencilerine her yıl artan sayıda verilen burslar için müracaatlar tamamlandı.

Son 15 yıldan bu yana toplamda yaklaşık bin 500 öğrenciye burs veren vakıf, bu öğretim yılında da 165 üniversite öğrencisine burs vermeyi hedefliyor.

ADAYLAR, PUANLAMADAN GEÇİYOR
Çankırı Eğitim Kültür Vakfı'ndan burs almak isteyen üniversite öğrencileri öncelikli olarak öğrenim gördükleri okulun öğrencisi olduklarını belirten bir belge ile vakfa müracaat ediyorlar. Konuyla ilgili olarak Vakıf eski başkanlarından Burs Komisyonu Başkanı emekli vali Fuat Uğur "Gördüğünüz gibi Çankırılı üniversiteli kardeşlerimiz bu yıl da vakfımıza burs almak için müracaatta bulundular. Her bir adayımızın verdikleri bilgilerle kendilerine puan veriyoruz. Son olarak da karşılıklı görüşme yaparak hem adayımızı birebir tanıyoruz hem de yapacağımız son değerlendirmeye katkı sağlayacağını düşünüyoruz." dedi.

Çankırı Eğitim ve Kültür Vakfı'ndan bu yıl burs alacak 165 öğrenci, Kasım ayının 2. cumartesi günü İstanbul'daki vakıf binasında yönetim kurulu ile bir araya gelerek bir tanışma toplantısı yapacak ve ilk burslarını da o gün alacaklar.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler