Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı burs verdiği öğrencilerle kahvaltıda buluştu

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı burs verdiği öğrencilerle kahvaltıda buluştu

İstanbul'da hizmet veren Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın Fatih'teki Genel Merkez binasında burs verilen öğrencilerle kahvaltılı buluşma gerçekleştirildi.

2018-2019 eğitim-öğretim yılı Çankırı Vakfı Başkanı Mustafa Can ve yönetimi Fatih ilçesindeki mevcut vakıf binasında tanışma kahvaltısı etkinliğinde İstanbul’un çeşitli üniversitelerinde öğrenim gören Çankırılı öğrencilerle bir araya geldi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Çankırı Vakfı Başkanı Mustafa Can; Gençliğin her zaman yanında olduklarını ve desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti ve yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. Can; "Bu sene vakıfta bir ilki gerçekleştirdik ve 100’ü il dışından olmak üzere toplam 476 öğrenciye burs imkanı sağladık. Hedefimiz burs sayısını her geçen yıl arttırmak." dedi.

Her fırsatta Çankırılı üniversite öğrencilerinin vakıf çatısı altında bir araya gelmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Mustafa Can bu yolda gençlere büyük bir sorumluluk düştüğünü belirterek konuşmasını; “Çankırının geleceği sizlersiniz. Çok çalışarak, sorumluluk alarak, azimle yürürseniz başarıya ulaşacaksınız” diyerek sonlandırdı.

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI SEÇİMİ YAPILDI
Daha sonra kürsüye gelen geçmiş dönem Gençlik Kolları Başkanı Burak Özdemir "Geçtiğimiz sene elimizden gelenin en iyisini yaparak başarılı bir dönem geçirdik. Bir aile olduk. Acısıyla tatlısıyla beraber olduğumuz değerli hemşehrilerimize ve çok değerli vakıf yönetimine şükranlarımı sunarım. Seçilecek olan aday arkadaşımıza ise başarılar dilerim’diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Burak Özdemir’in konuşmasını noktalamasının ardından Gençlik Kolları Başkanlık seçimine geçildi. Seçime tek aday olarak katılan İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü öğrencisi Abdullah Safa Can oybirliğiyle başkanlığa seçildi.

Konuşmasına kendisini tanıtarak başlayan Abdullah Safa Can geçmiş dönem başkanı Burak Özdemir’e ve yönetimine emeklerinden dolayı teşekkür ederek hedeflerinden ve gerçekleştirmek istediği etkinliklerden bahsetti. Önceliklerinin Çankırı Vakfı Gençlik Kollarına kurumsal bir kimlik kazandırmak olduğunu dile getiren Can; Bu sene Gençlik Kollarına ‘Altın Çağı’ yaşatmak için kolları sıvadığını ve gençlik arasında bir dost meclisi oluşturmanın en önemli amacı olduğunu belirtti.

kahvalti-cankiri-vakif-baskan-secimi-resim-10.jpg
"Her Çankırılı öğrenci vakfı ikinci evi olarak görmeli" diyerek sözlerine devam eden Can, vakfı öğrenciler için daha cazip hale getirmek için değerli vakıf yönetimiyle birlikte büyük bir özveriyle çalışacaklarını ifade etti. Vakıf Başkanı Mustafa Can’ın gençliğin en büyük destekçisi olduğunu, fedakar ve gençliğe değer veren bir yönetimle çalışacak olmanın verdiği mutluluğu yaşadığını belirtti. Başkan Mustafa Can ve yönetim kuruluna teşekkür ederek sözlerine son verdi.

Gençlerin tanışıp sohbet etmesiyle devam edip yeni bursiyerlerin de fikir alışverişi yaptığı tanışma kahvaltısı sona erdi.

VAKIF BAŞKANI CAN VE 30 ÖĞRENCİ
ILGAZ'DA İSTİKLAL YOLU YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI
Öte yandan bu yıl Ilgaz'da 9'uncusu düzenlenen 'İstiklal Yolu' yürüyüşü etkinliklerine Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Safa Can'ın gerçekleştirdiği organizasyonla 12 öğrenci ile katılım sağlandı. 

mustafa-can-istiklal-yolu-yuruyusu-ilgaz-cankiri-resim-10.jpg

44540147_10156943777563701_8263200400975331328_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler