Çankırı EMITT Fuarında

Çankırı EMITT Fuarı'nda

Bu yıl 16'ıncısı düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında Çankırı standı da yerini aldı.

EKİN ve ITE Group tarafından TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde bu yıl 16'ncısı düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) bu yıl Çankırı standı da yerini aldı.

Mustafa Haliloğlu'nun objektifinden
Çankırı standı ve ziyaretçileri - TIKLA

Bugün ziyarete açılan fuarda, Çankırı standını ziyaret edenler arasında Nevzat Ayaz, Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Eşref Harmandar, ÇANDEF Başkanı Ömer Lütfi Özenç, Çankırı Platformu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Deneği Başkanı işadamı Vahap Yartaş ile Vakıf Başkan Yardımcısı İlker Karataş ve Yönetim Kurulu Üyesi Tuncer Özvar da bulunuyordu.

TÜYAP Merkezinde 12 no'lu salonda Kastamonu ve Sinop standları ile birlikte yan yana olan Çankırı standında ağırlıklı olarak tuz mağarası ile tuzdan yapılmış hediyelik eşyaların tanıtımının  yapıldığı gözlemlendi. Çavundur Termal Otel ile Çankırıspor Kulübü temsilcilerinin de tanıtıma katıldığı standın diğer illerin standlarına göre vasat düzeyde olduğu ilk izlenim olarak aktarıldı.

Sözcü18 Haber Merkezi'ne değerlendirmede bulunan Vakıf 2. Başkanı İlker Karataş "Diğer illerin standlarına baktığımızda Çankırı'mıza ait standın daha sönük kaldığını gözlemledik. Sayın Valimizin gayretleri ve çabalarının bir noktaya kadar yeterli olduğunu görüyoruz." derken özellikle İl Turizm Kültür Müdürlüğü'nün ili tanıtma yönünde yaptığı çalışmaların yetersiz olduğuna işaret etti.

VAHAP YARTAŞ: STANDIMIZ ZAYIF

18 Mart tarihinde İstanbul'da yapılacak olan ÇANDEF Genel Kuruluna başkan adayı olarak hazırlanan işadamı Vahap Yartaş ise yaptığı değerlendirmede "Fuar alanındaki Çankırı standını bir hayli zayıf buldum. Şahsımı böylesi bir değerlendirmeye diğer illerin standları itti. Sayın Valimizin gayretlerini yadsımak mümkün değil. Ancak sonuç da ortada. Standımızda ağırlıklı olarak tuz tanıtımı yapılıyor. Ziyaretçilere hediye olarak verilen ambalajlı tuzumuzun üzerinde herhangi bir ibare mevcut değil. Baskılı poşet kullanılması dahi çok şeyi hallederdi" diyerek düşüncelerini aktardı.

emitt-fuar-vali-cankiri-sozcu-resim-06.jpg

VALİ ÖZCAN DA İSTANBUL'DA

Perşembe ve Cuma günü Ankara'da Valiler toplantısına katılan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan da dünden itibaren İstanbul'da.

Bugün fuardaki Çankırı standına gelen Vali Özcan, gelen misafirlerle yakından ilgilendiği gibi çeşitli tv kuruluşlarına ve basın mensuplarına da açıklamalarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler