Çankırı Emniyet Müdürü'nün makam aracının karıştığı kazada 1 can kaybı

Çankırı Emniyet Müdürü'nün makam aracının karıştığı kazada 1 can kaybı

Çankırı'da sabah saatlerinde yaşanan kazada, Belediye çalışanı Hasan Özdemir tüm müdahalelere karşın yaşamını yitirdi.

Çankırı'da bugün sabah saatlerinde meydana gelen kazada, Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy'un koruma memuru Aydın D. idaresindeki makam aracı, Sumitomo Lastik Fabrikasının işçilerini taşıyan servis otobüsü ile Abdülhalik Renda mahallesi Ufuk Sokak'ta çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile ön lastiği patlayarak kontrolden çıkan servis aracı, sokakta çalışma yapan Çankırı Belediyesi'ne ait ÇASKİ aracına ön sağ kapıdan vurdu. 

O sırada su arızası için bölgede bulunan ÇASKİ personeli Hasan Özdemir de ÇASKi aracına binmek üzereyken iki araç arasında sıkışıp kaldı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Ambulans Sağlık çalışanları ekiplerince Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Özdemir’in belinin kırıldığı, bazı damarlarında kopmaların olduğu anlaşıldı.

HAVA AMBULANSI İLE ANKARA'YA NAKİL
Yaşanan kazada ağır şekilde yaralanan Hasan Özdemir Ankara'dan çağırılan hava ambulansı ile saat 12:00 dolaylarında Etlik'teki GATA'ya sevkedildi. Burada ameliyata alınan yaralı Hasan Özdemir saat 16:00 dolaylarında kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

BAŞKAN BOZ: KAYBIMIZ BÜYÜK
Konuyla ilgili olarak kendisine ulaştığımız Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz; "Bugün yaşanan üzücü kaza ile birlikte belediye personelimiz Hasan Özdemir'in vefatının üzüntüsünü yaşıyoruz. Kaza haberini aldıktan sonra Ankara'ya gelerek olayı yakından takip ettim. Halen GATA'dayım. Doktorlarımızın tüm müdahalelerine karşın yaralı personelimizi hayata döndüremedik. Ailesine taziyelerimi sunarken yüce mevladan benzer kazaların yaşanmamasını diliyorum" dedi.

Bugünkü kazada yaşamını yitiren Belediye personeli Hasan Özdemir'in 10 yıldır belediyede çalıştığı, evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Öte yandan kazaya neden olan Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy'un koruma memuru Aydın D.'nin aracı hız sınırının üzerinde kullandığı ve trafik kurallarına uymadığı iddia edilirken kazayla ilgili soruşturmanın da sürdüğü öğrenildi.

cankiri-kaza-emniyet-muduru-resim-09.jpg

hasan-ozdemir-su-ustasi-resim-09.jpgElim kazada yaşamını yitiren evli, 3 çocuk babası Hasan Özdemir...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler