Çankırı Emniyetinden çocuklara mont!

Çankırı Emniyeti'nden çocuklara mont!

Merkez'e bağlı İçyenice köyü ilkokulunda öğretim gören 14 öğrenciye mont hediye edildi.

Çankırı Valiliği tarafından uygulamaya konulan "Her Okula Bir Müdür" projesi kapsamında, Çankırı Merkeze bağlı İç Yenice köyünden sorumlu olan Çankırı Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı, öğrencilere mont hediye etti. 

İç Yenice köyü ilkokulunda öğretim gören 14 öğrenciye mont hediye eden Emniyet Müdürü Dağlı, kış ayı yaklaştığı için böyle bir program organize ettiklerini belirterek, "Bu okulda 14 öğrencimiz var. Geçen hafta bu öğrencilerimizin beden ölçüleri alındı ve bugün de kendilerine hediyelerini vereceğiz. Önümüz kış olduğu için mont vermeyi uygun bulduk" dedi.
 
Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ise, il müdürleriyle okulları eşleştirdiklerini ve her müdüre bir okulun sorumluluğunu teslim ettiklerini belirtti.
 
Başlattıkları proje ile okullardaki eksiklikleri tamamlamayı hedeflediklerini belirten Vali Özcan, "Bu yıl böyle bir uygulama yaptık ve il müdürleriyle okulları eşleştirdik. Müdürlerimiz, eşleştikleri okullarla ilgilenecekler. Bu uygulamayı ilk olarak Çankırı merkezde başlattık. Eğer verimli olursa, bunu ilçelerde de yapacağız. Emniyet Müdürümüz, uygulamaya koyulan ilk müdürümüz oldu. Kendisini kutluyor ve teşekkür ediyorum" dedi.
 
Konuşmaların ardından Vali Vahdettin Özcan ve Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı, çocuklara montlarını takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler