Çankırı esnafından depremzedelere destek

Çankırı esnafından depremzedelere destek

Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Karadeniz, Van'da meydana gelen deprem nedeniyle yardım kampanyası başlattıklarını duyurdu.

Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz yazılı bir basın açıklaması yaparak, Van’da meydana gelen deprem nedeniyle yardım kampanyası başlattıklarını ifade etti.

Birlik Başkanı Osman Karadeniz, açıklamasında şunları söyledi:

“Van ilimizde 23.10.2011 tarihinde 7.2 şiddetinde meydana gelen deprem, can kaybının yanında binlerce vatandaşımızın soğuk hava şartlarında barınma sorununa neden olmuştur.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonumuzun 24.10.2011 tarih ve 2442 sayılı genelgeleriyle teşkilat birimlerimiz, Esnaf ve Sanatkarlarımızın desteklerini sağlamak amacıyla yurt genelinde yardım kampanyası başlatmıştır.

Devletimizin yaptığı yardımların yanında sivil toplum örgütü olarak bizlerin katkıları felaketin acılarını azaltacak, milli birlik ve dayanışmayı artıracaktır.

Bu nedenle aşağıda verilen banka hesap numaralarına yapacağınız bağışlar büyük önem taşımaktadır.

Yapacağınız yardımların Allah katında kabulünü diler, bol ve bereketli kazançlar dileklerimle Hepinizin mübarek kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

BANKA HESAP NUMARASI:

Türkiye Halkbankası Ankara Bakanlıklar Şubesi 16000074

IBAN KODU : TR10000 1200 9408 0001 6000074

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler