Çankırı Geleceğini Planlıyor toplantısı İstanbulda

"Çankırı Geleceğini Planlıyor" toplantısı İstanbul'da

Çankırı Valiliği, Vakıf ve Federasyonun ortaklaşa çalışması 18 Aralık Pazar günü Ataşehir'de gerçekleştirilecek.

Çankırı Valiliği, Çankırılılar Vakfı ve Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF)'in birlikte düzenlediği ‘Çankırı Geleceğini Planlıyor’ sempozyumu 18 Aralık Pazar günü İstanbul’da yapılacak.

Ataşehir - Zübeyde Hanım Öğretmenevi Konferans Salonunda saat 13.00’te başlayacak olan sempozyuma İstanbul’da faaliyet gösteren Çankırı dernek yöneticileri, bürokratlar, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı milletvekilleri Av. İdris Şahin, Hüseyin Filiz ile CHP İstanbul milletvekili Kadir Gökmen Öğüt ve Belediye Başkanı İrfan Dinç ve ilin üst düzey yöneticileri katılacak.

İKİ BAKAN SEMPOZYUMDA

Sözcü18 Haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre düzenlenen sempozyuma hükümetten Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın katılacağı öğrenildi.

Pazar günkü sempozyuma ayrıca İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'la birlikte yaklaşık bin kişinin katılacağı gelen bilgiler arasında.

Sempozyumda Çankırı’nın eğitimden turizme, sanayiden kültürel ve sosyal yapıya varıncaya kadar farklı alanlardaki sorunları ve ihtiyaçları masaya yatırılacak. Çankırı heyeti, 19 Aralık 2011 Pazartesi günü ise İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı makamında ziyaret edecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler