Çankırı Geleceğini Planlıyorun 3üncüsü Aralık ayında

'Çankırı Geleceğini Planlıyor'un 3'üncüsü Aralık ayında

7 Ekim 2013 Pazartesi günü Şabanözü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ilçe sorunlarının çözümü ve istişare toplantısı düzenlendi.

Vali Vahdettin Özcan başkanlığında yapılan toplantıya, Vali Yardımcısı Ömer Bedrettin Sağsöz, Şabanözü Kaymakamı Cuma Çotu, Belediye Başkanı Ali Çapcı, İl ve İlçe Daire Müdürleri, Belde Belediye Başkanları ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrası açılış konuşmasını yapan Şabanözü Kaymakamı Cuma Çotu, 2013 yılı içerisinde yapılan ve devam eden yatırımlar ile 2014 yılında yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi.
 
Vali Vahdettin Özcan, “Demokrasi hesap verilebilirlik rejimidir. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu toplantının amacı, yapabildiklerimizi ve yapamadıklarımızı ortaya koymak, problemleri birlikte çözmek. Şabanözü, eğitimdeki kalitesi, sosyo-ekonomik durumu, mahalli idarelerin başarısı ve İlimize yakınlığı itibariyle bizim için çok önemli bir ilçe” diyerek, bu toplantının Şabanözü İlçemize ve Çankırı’mıza hayırlı olması dileklerinde bulundu.
 
Açılış konuşmaları sonrasında kürsüye gelen Şabanözü Kaymakamı Cuma Çotu, ilçe ile ilgili bilgiler vererek 2013 yılında yapılan ve 2014 yılında yapılması planlanan yatırımlar hakkında genel bir sunum yaptı.
 
Şabanözü Hükümet Konağı’nda yapılan bakım, onarım ve yenileme çalışmaları, İl Özel İdaresi ve KÖYDES programı kapsamında yapılan çalışmalar, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, jandarma, emniyet, sanayi ve tarım çalışmaları, eğitim, sağlık, müftülük ile ilgili hizmetler olmak üzere her konu ayrıntıları ile görüşüldü.
 
Köy ve mahalle muhtarlarının talepleri ve ihtiyaçları tespit edilerek, Vali Özcan tarafından yetkililere gerekli talimatlar verildi.
 
'ÇANKIRI GELECEĞİNİ PLANLIYOR'DA SON DURAK ÇANKIRI'DA
Sunum sonrasında Vali Özcan toplantıya katılanlara teşekkür ederek, yapılan çalışmalardan dolayı Kaymakam Cuma Çotu, İlçe Belediye Başkanı Ali Çapcı ve emeği geçenleri tebrik etti. “Neler yapılmış, neler yapabiliriz bunun muhasebesini yapıyoruz. Bu itibarla ben bu toplantının hayırlı olmasını diliyorum” dedi ve daha önce iki kez düzenlenen “Çankırı Geleceğini Planlıyor” Sempozyumunun Aralık ayı içerisinde üçüncüsünün yapılacağını belirtti.
 
Daha sonra “Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, size ve ailenize hayırlar getirmesini diliyorum” diyerek toplantıyı sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler