Çankırı Gençlikspor voleybolcuları yarı finalde

Çankırı Gençlikspor voleybolcuları yarı finalde

Voleybolcu kızlar rakiplerini yenerek yarı finale çıktılar.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzce organize edilen 2013-2014 Sezonu Kulüplü Küçük Kızlar Voleybol Grup Müsabakaları 01-03 Mayıs 2014 tarihleri arasında ilimizde Çankırı, Kastamonu Kırıkkale, Karabük illeri takımlarının katılımıyla yapılmış olup müsabakalar sonunda Çankırı Gençlik ve Spor Kulübü yaptığı 3 maçın üçünü de kazanarak yarı final vizesini aldı.

Kulüp Başkanı Yaşar Kavak ve Ümit Mutlu Atataş 5 yıllık bir çalışmanın ürününü toplamaya başladıklarını hedeflerinin yarı finali de geçerek finale gitmek olduklarını söylediler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız ise Gençlik ve Spor Kulübünün yarı finale çıkmasında emeği geçen idareci antrenör ve özellikle canla başla mücadele eden sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

0000000-cankiriliminikvoleybolcularyarifinalde-sozcu-resim-05.jpg

Elif Bal, Beyza Yıldız, Ayşe Toruk, Merve Karsavuran, Şule Yaman, Adeviye Koruk, Cemre Gökmen, Edanur Taşçı, Sevde Akyıldız, Kübra Nur Karataş, Elif Alataş ve Döndü Kızıl'dan oluşan voleybolcular toplu halde. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler