Çankırı halkının teveccühüne layık olmanın gayretindeyiz

"Çankırı halkının teveccühüne layık olmanın gayretindeyiz"

Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu Başbakan'ın elinden başarı plaketini aldıktan sonra...

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçim bölgelerinde partinin aldığı oy sayısının yüzde 15'i ve üzerinde oranında üye kaydı yapan il teşkilatlarını ödüllendirdi. Ödül alan iller arasında üye kayıt sayısını bölgede alınan oyun yüzde 15.06'sına ulaştıran Ak Parti Çankırı İl Başkanlığı da var.

Hafta içerisinde Ankara'da Ak Parti İl Başkanları ile biraraya gelen Başbakan Erdoğan toplantı sonrasında gerçekleştirdiği ödül töreninde Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'na da ödülünü verdi.

"ÇANKIRI HALKININ TEVECCÜHÜNE
LAYIK OLMANIN GAYRETİNDEYİZ"

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İl Başkanı Salim Çivitcioğlu "Bu başarının kazanılmasında  yönetimimize yardımcı olan başta Merkez İlçe  Başkanımız olmak üzere tüm İlçe Başkanları ile teşkilatımzın tüm kademelerinde görev alan parti yöneticilerine bu başarının sağlanmasındaki gayretlerinden dolayı teşekkür ve takdirlerimi iletirim" dedi.
 
Çivitcioğlu sözlerini “Ak Parti camiası olarak vatandaşımızın partimize göstermiş olduğu bu teveccühten dolayı tüm Çankırı halkına teşekkür ediyor; Teşkilat olarak bizlere gösterilen bu teveccühe layık olmanın gayretinde olacağımızın bilinmesini isterim" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler