Çankırı İl Özel İdaresine 6 yeni araç

Çankırı İl Özel İdaresi'ne 6 yeni araç

Vali Özcan’ın katılımıyla yapılan törende İl Özel İdaresince alınan 6 araç hizmete sokuldu.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nin yeni aldığı araçla makine parkını güçlendirdi. Yeni alınan araçlar Köy Hizmetleri Ek Binası’nda yapılan törenle hizmete başladı. Törene Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz, Özel İdare Genel Sekreteri Hasan Yıldız ile İl Genel Meclis üyeleri, personeller ve bürokratlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan Özel İdare Genel Sekreteri Hasan Yıldız; zor şartlar altında görev yaptıklarını belirterek, aldıkları yeni araçlarla daha iyi hizmet vermeyi planladıklarını söyledi. "Bu amaçla geçen sezon 2 milyon 800 bin liralık araç yenilemesi yapmıştık, şimdi de bir milyon 300 bin lira gibi bir para harcayarak 2 greyder, 1 yüklenici, 2 pikap ve 1 silindir satın aldık. Araçlarımız halkımıza, Çankırı’ya ve mesai arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
Vali Vahdettin Özcan ise ağır kış şartlarında daha iyi hizmet verebilmek için araç yenilemesinin gerekli olduğunu ifade ederek, “Biz az olsun, öz olsun istiyoruz. Bu yüzden daha az iş daha fazla kalite hedefiyle hareket ediyoruz. Çalışmalarımız bu doğrultuda aralıksız olarak devam edecek. Bu araçların mesai arkadaşlarımızın yüklerini hafifleteceğine inanıyorum. Araçların alınmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Bir müddet araçları inceleyen Vali Özcan ve katılımcılar daha sonra kesilen kurbanın duasına birlikte âmin dedikten sonra program sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler