Çankırı Kalesinde 3 milyon tl buharlaştı mı?!

Çankırı Kalesi'nde 3 milyon tl buharlaştı mı?!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kale restorasyonu için 3 milyon tl harcandığını söylemişti!

Geçtiğimiz günlerde Çankırı Kalesini basın mensuplarına gezdiren Belediye Başkanı İrfan Dinç restorasyon çalışmaları için "850 bin lirası Kültür Bakanlığından olmak üzere toplamda 3 milyon tl'lik bir harcama yapıldığını" açıklamıştı.

Çankırı Kalesi'nde yapılan çalışmalardan
EN SON GÖRÜNTÜLER - TIKLA

Sözcü18 Haber Merkezi olarak Çankırı Kalesi'ni sizler adına ziyaret ettik ve yapılan çalışmaları yerinde gördükten sonra "Yaklaşık 60 basamaklı bir merdiven ve 35-40 kamelya için mi 3 milyon tl harcama yaptınız?" diye sormadan kendimizi alamadık!

HARCANDIĞI İDDİA EDİLEN PARAYA
SIFIRDAN KALE YAPILIRDI!

Sözcü18 Haber Merkezi'nin Çankırı Kalesinde yaptığı inceleme gezisinde yapılan çalışmaların karşılığı olarak 1 milyon liranın harcanması bile mümkün görülmüyorken, Belediye Başkanı İrfan Dinç'in "Yaklaşık 3 milyon liralık bir harcama yapıldı" söylemini ilk duyduğumuzda yaşadığımız şaşkınlığı, yaptığımız gezi sonrasında bir kez daha hem de fazlasıyla yaşadık!

Çankırı Kalesi'nde yapıldığı belirtilen 3 milyon lira ile sıfırdan bir kale inşaatının gerçekleşeceğini düşünürken şu soruyu da gündeme taşımakta beis görmüyoruz:

- Sayın Başkan; konuyla ilgili kamuoyunun kafasındaki soru işaretlerini ortadan kaldırma adına, Çankırı Kalesi ile ilgili yapılan harcamaların dökümünü yayımlamanız mümkün mü?

Kolay gelsin...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler