Çankırı Kız Teknik ve Meslek Lisesi mezunları buluştu

Çankırı Kız Teknik ve Meslek Lisesi mezunları buluştu

İlki gerçekleştirilen organizasyona yaklaşık 150 kişi katıldı.

Çankırı Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğretmenlerinden Ayşen Büyükkale’nin koordinesinde “Mezunlarımız Buluşuyor” programı düzenledi.

13 Haziran günü okul bahçesinde gerçekleştirilen organizasyona okulun eski öğrencisi, öğretmeni, müdürü ve Kız Teknik Eğitimi Genel Müdürü olarak da görev yapan Süheyla Akpınar, Yardımsevenler Derneği Başkanı Birsen Salepçi, Okul Müdürü Zekiye Yılmaz’ın yanı sıra okuldan mezun olarak kamuda ve özel sektörde değişik görevlerde bulunan uzaktan yakından gelen yaklaşık 150 kişilik bir mezun grubu katıldı.
 
Programın açılışında konuşan Okul Müdürü Zekiye Yılmaz okul tarihi hakkında bilgi verirken ilk defa düzenledikleri bu organizasyonu önümüzdeki yıllarda daha da geliştirerek geleneksel hale getirmeyi planladıklarını söyledi.
 
Daha sonra Birsen Salepçi ve Kız Teknik Eğitimi emekli Genel Müdürü Süheyla Akpınar da birer konuşma yaparak okulla ilgili eski anılarından kısa bölümler anlattılar.
 
Misafirlere ney dinletisi ve canlı müzik eşliğinde yapılan ikramların ardından buluşma pastası kesildi ve ardından eski resimlerden oluşan sinevizyon gösterisi izlendi.
 
Bu buluşmadan çok memnun olan mezunlar eski arkadaşları ile telefon alışverişi yaparak ve hatıra fotoğrafı çektirerek tekrar buluşmak dilekleri ile okuldan ayrıldılar. (Kaynak: Karatekin gazetesi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler