Çankırı-Korgun yolunda korkutan kaza

Çankırı-Korgun yolunda korkutan kaza

Akşam saatlerinde Korgun'a 2 km mesafede önündeki araca çarpan kamyonet şarampole yuvarlandı.

Akşam saatlerinde Çankırı - Korgun karayolunda yaşanan kaza sonucu aracın ön kısmında sıkışan sürücüyü Çankırı İtfaiyesi ve Korgun itfaiyesine bağlı ekiplerin yaptıkları ortaklaşa çalışma ile kurtardı.

Yarın Ilgaz'da kurulacak pazar için Ankara'dan kamyonetine yüklediği pazar malı ile birlikte ilçesine dönen Mehmet Balcı yönetimindeki 18 AF 302 plakalı araç seyir halindeyken, sürücüsü Murat Korkmaz yönetimindeki 06 FKY 21 plakalı Murat 131 model araç direksiyonu kırarak önüne geçiyor.
 
Mehmet Balcı, önüne geçen araca çarpmamak için gayret gösterirken direksiyon hakimiyetini kaybediyor ve kullandığı araç şerit değiştirerek yolun soluna geçti ve şarampole yuvarlandı. Sebze yüklü araçta maddi hasar yaşanırken, araç sürücüsü Balcı bulunduğu yere sıkıştı.
 
 
korgun-cankiri-kaza-sozcu-resim-082.jpg
 
Araç içerisinde sıkışan sürücü Mehmet Balcı, olay yerine gelen Çankırı Belediyesi ve Korgun itfaiye ekiplerinin ortak çalışması sonrası sıkıştığı yerden kurtarılarak ambulansla Çankırı Devlet Hastanesine kaldırıldı.
 
Yaralı Balcı'nın sağ bacağında ve kolunda kırık olduğu, boynunda ezilme bulunduğu ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
 
Özel araç sürücüsü Murat Korkmaz ile araç içerisinde bulunan 2 kişinin de kazadan hafif sıyrıklarla kurtulduğu öğrenildi.
 
Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 
cankiri-korgun-kaza-sozcu-resim-083.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler