Çankırı KYKdan açıklama var

Çankırı KYK'dan açıklama var

Sözcü18 sayfalarında yayınlanan "Çankırı KYK'da kıllı-böcekli yemek iddiası" haberine yemekhane işletmecisi Bayram Çiftçi açıklama getirdi.

Sözcü18 sayfalarında yer alan haber sonrası Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki'ye telefonla ulaşan işletmeci Bayram Çiftçi "Sosyal medya dahil olmak üzere basında yer alan haber ve şikayetlerin belli bir amaç doğrultusunda maksatlı olarak bizleri hedef aldığını düşünüyorum" dedi. 
 
Çiftçi 'Hangi amaç ve maksat uğruna böylesi ithamlar yapılıyor?" şeklindeki sorumuza "Yıl sonunda yapılacak ihale öncesi yeralan bu haberler, biz hizmet verenleri, hizmet alımı yapan kurum durumundaki Kredi Yurtlar Kurumu karşısında zayıf düşürmeyi hedefliyorlar" diyerek açıklamasını şöyle sürdürdü:
 
"Hakkımızda yapılan haberin maksatlı olarak yapıldığını düşünüyoruz. Oysa ki devlet kurumunun sürekli denetlenen bir yer olduğunu hatırlatır ve gıda mühendisinin başında bulunduğu yemekhaneyi, Tarım Bakanlığı'nın da sürekli denetlediği bir yerin hijyenik olmaması mümkün değildir.
 
Bununla birlikte yemekhane ve mutfak bölümünde çalışan personel mesai saati süresince kameralarla izlenmekte ve bunların kayıtları tutulmaktadır. Bu şartlar altında ortaya atılan iddiaların mesnetsiz ve de kasıtlı olduğunu düşünmekteyim." 
 
Bayram Çiftçi, sözlerini "Çok yakın zamanda sayın Çankırı Valimiz de yemekhaneye gelerek bazı inceleme ve denetimlerde bulundu. Gördüğü sağlıklı ortamdan dolayı da hayli memnun olarak ayrıldığını düşünüyorum" dedi.
 
 
cankiri-kyk-bayramciftci-sozcu-resim-122.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler