Çankırı Merkez’de kanlı gece

Çankırı Merkez’de kanlı gece

Kentin merkezinde yaşanan tartışma sonrasında ateşlenen silahtan iki kişi yaralanırken bir kişi gözaltına alındı.

Olay dün gece 21.00 dolaylarında Buğdaypazarı Dedeler Köprüsü mevkiinde yaşandı. Bilinmeyen bir nedenden dolayı yaşanan tartışma sonrasında 1. Noter Başkatibi Osman S. (54)’nın tabancasından çıkan kurşunlar Ali B ve oğlu Nurşani S’ye isabet etti.

Kolundan ve kasığından vurulan Ali B. yaralı halde olay yerinden uzaklaşarak Çankırı – Kastamonu karayoluna çıktı. Yaralı Ali B.’yi arkadaşları daha sonra yoldan geçen bir araçla hastaneye kaldırdılar. Noter başkatibi Osman S.’nin silahından çıkan kurşunla yaralanan oğlu Nurşani S ise ambulansla hastaneye kaldırılırken olay yerine gelen polis Osman S’yi silahıyla birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Çankırı Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılar Ali B. Çankırı Devlet Hastanesinde tedavisi sürerken, diğer yaralı Nurşani S.’nin kasığından yaralandığı ve yapılan ilk müdahale sonrası durumundaki ciddiyetten dolayı Ankara'ya sevkedildiği öğrenildi. 1. Noter Başkatibi Osman S. ise polis tarafından gözaltına alınarak ifadesi sonrası mahkemeye çıkartılması bekleniyor.

nursani-sabankaya-yarali-resim-02.jpg

OLAYIN AYRINTILARI BELİRMEYE BAŞLADI

Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettği bilgilere göre dün akşam meydana gelen olayın; Osman S. ile daha önceleri polemik yaşayan ve ismine ulaşamadığımız bir kişi, beraberinde yaklaşık 15 kişilik bir grupla, restoranda oğluyla yemek yiyerek dışarıya çıkan Osman S. ve oğlu Nurşani S'nin önünü kesiyor. Birçoğunun elinde kesici aletler bulunan grupla başlayan tartışma sonrası Osman S. belindeki silahı çıkararak ateşlemek zorunda kalıyor ve kendilerine saldırması muhtemel yaklaşık 15 kişilik grubu dağıtıyor. Osman S'nin silahından çıkan kurşunlar grup içerisinde bulunan Ali B ile oğlu Nurşani S'nin yaralanmasına sebebiyet veriyor.

Fotoğraf: Oğlunu ve arkadaşını silahını ateşleyerek yaralayan 1. Noter Başkatibi Osman S.

Fotoğraf 2: Babasının silahından çıkan kurşunlardan isabet alan oğlu Nurşani S. Çankırı’da yapılan ilk müdahale sonrası Ankara’ya nakledildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler