Çankırı, Metin Külünk'ü yatağa düşürdü! (mü?)

Çankırı, Metin Külünk'ü yatağa düşürdü! (mü?)

TÜGVA Çankırı Şube'nin davetlisi olarak 9 Mart'ta şehre gelerek, gençlerle buluşacağı açıklanan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün programı 'hastalık' nedeniyle gerçekleşemedi.

Ocak 2018'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'gazilik' ünvanı verilmesi için kanun teklifi hazırlamasıyla gündeme gelen, ancak en büyük kişisel tanıtımını "THY millete aittir. Korunması lazımdır. O yüzden grev hakkı olmaz olamaz" çıkışıyla yaparak çalışanların en doğal hakkı olan 'grev'i çok gören bir siyasetçi olarak hafızalarda yer almıştı.

TÜGVA ÇANKIRI, KÜLÜNK'E 'SÖYLEŞİ' PROGRAMI HAZIRLADI

afis-metin-kulunk-resim-04.jpg

TÜGVA Çankırı İl Temsilciliği (Başkanı Özkan Öcal. Halen AK Parti Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz'in danışmanı olarak görev yapmakta) AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün 9 Mart Cuma günü Çankırı'ya geleceğini günler öncesinden hazırladığı görsellerle sosyal medyadan duyurdu.

Toplantının yapılacağı 9 Mart'a doğru hızla yol alırken 7 Mart Perşembe günü Milletvekili Metin Külünk, Twitter hesabındaan bir mesaj yayınladı. Külünk mesajında "Geleceğiz önce FETÖ Terör örgütünün yargılandığı Çankırı Çatı davasına katılacağız ardından da Tügva'mızın programında kardeşlerimizle sohbet edeceğiz" diyordu.

metin-kulunk-twitter-resim-03.jpg

KÜLÜNK'ÜN BU MESAJI AK PARTİ GENEL MERKEZİ'NDE BOMBA ETKİSİ YARATTI!
AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün 9 Mart'ta Çankırı'ya geleceği açıklanan tarihte, TBMM 24. dönem AK Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin'in yargılandığı FETÖ davasının duruşması vardı ve milletvekili Külünk bu  duruşmaya geleceğini açıklamıştı. AK Parti'nin İstanbul milletvekili ve halen AK Parti Genel Merkezi'nde 'Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı' görevinde bulunan ismin 'sanık' olarak yer aldığı bir davayı izleyecekti!

Böylesi bir sahneye AK Parti Genel Merkezi'nin izin verileceğini düşünmek, 15 Temmuz'dan bu yana yaşanan sürece bakıldığında pek de mümkün görülmüyor olmasına karşın gözler Külünk'ün Çankırı'ya yapacağı ziyarete çevrilmişti..

BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ LAKİN SONRASINDA SAYFADAN SİLİNDİ!

serkan-ocal-paylasim-resim-03.jpg

Milletvekili Metin Külünk'ün Çankırı'daki programa katılmayışı ile ilgili sosyal medyada TÜGVA Çankırı İl Temsilcisi Özkan Öcal Twitter hesabından yukarıdaki paylaşımı yaptı ve sonrasında bu paylaşımı sildi. Öcal sildiği paylaşımda; "İstanbul Milletvekilimiz Sn. Metin KÜLÜNK rahatsızlığı sebebiyle hastaneye yatırılmıştır. Bu nedenle bugün yapmayı planladığımız programımız ileri bir tarihe ertelenmiştir. Kendisine acil şifalar diliyorum." diyordu.

TÜGVA Çankırı İl Başkanı Öcal'ın paylaştığı sonrasında sildiği fotoğrafın 9 Mart tarihli olmadığı, milletvekili Külünk'ün 28 Şubat 2018'de rahatsızlığı nedeniyle sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafın benzeri olduğu kısa sürede anlaşıldı. İşte benzer fotoğraf:

kulunk-cankiri-hasta-resim-03.jpg

Ve yukarıdan aşağıya yaşanan gelişmelere baktığımızda; AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk rahatsızlığı (!) nedeni ile Çankırı'ya gelemedi! TÜGVA'nın programı gerçekleş(e)medi! Daha da önemlisi milletvekili Külünk'ün arkasında (!) sıra tutanlar da onun hastalığına sığındılar ve Çankırı'daki FETÖ davasını izle(ye)mediler!

Bütün bunlar işinin görünen tarafı! Her olayda olduğu gibi bu olayın da 'görünmeyen' (!) tarafı yok mu?

Tabi ki var!

Kim mi?

Bu sorunun yanıtını okuyucuya bırakalım ve dosyayı kapatalım. Saygılar.

SÖZCÜ18

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler