Çankırı Özlem çalışanı Ankarada ölü bulundu

Çankırı Özlem çalışanı Ankara'da ölü bulundu

Şehirlerarası otobüs işletmeciliği yapan Çankırı

Özlem Ltd. Şti. Müdürü Necati Karaatlı, Ankara’nın Etimesgut ilçesine bağlı Eryaman semtinde bir aracın içinde ölü olarak bulundu.

Geçtiğimiz pazar günü Ankara’nın Etimesgut ilçesine bağlı Eryaman semtinde park halindeki bir otomobilin içinde emniyet kemeri bağlı şekilde bir ceset bulundu.

Yapılan kimlik tespitinde geçtiğimiz hafta Cuma günü Çankırı Emniyet Müdürlüğüne bırakılan kayıp ilanıyla aranan Necati Karaatlı’ya ait olduğu anlaşıldı. Karaatlı’nın cesedi ölüm nedeninin tespiti için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU
Sözcü18
haber merkezinin konu ile ilgili olarak ulaştığı Çankırı Özlem Ltd. Şti. ortaklarından Mustafa Aslan "Adli Tıp'tan aldığımız  bilgiye göre Necati Karaatlı'nın ölüm nedeni kalp krizi. Kendisinin 7-8 yıldan bu yana şeker hastası olduğu için insülin tedavisi gördüğünü biliyorduk. Ancak kalp hastası olduğu yönünde bir bilgiye sahip değildik. Geçtiğimiz günlerde eşine kalbinin ağrıdığını söylemiş. Eşi de kendisine 'doktora görün' şeklinde telkinde bulunmuş ancak anladığımız kadarıyla ihmalkar davranmış" dedi.

CENAZE İÇİN ANNE VE BABASI BEKLENİYOR
Kalp krizi sonucu hayatını yitiren Necati Karaatlı'nın anne ve babasının hac ziyareti için Suudi Arabistan'da olduğu, Diyanet İşlerinden alınan bilgiye göre Çarşamba günü saat 16.00'da Ankara'ya dönecekleri bilgisinin kendilerine verildiğini belirten Mustafa Aslan "Cenaze töreni için anne ve babasının dönmesini bekliyoruz. Çarşamba (yarın) günü dönecekler. Perşembe günü de Doğantepe köyünde defin işlemi yapılacak" dedi.

Merhum Necati Karaatlı'nın evli ve bir erkek çocuk sahibi olduğu öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler